Slike Jelene Karleuše svet novine svet portal
Svet

June 8, 2024 22:24

By

Prve slike Jelene Karleuše posle porodične drame sve govore: Na licu ni trunke šminke, a oči krije

Slike Jelene Karleuše nakon incidenta sve govore

Jeleni Karleuši današnji dan bio je važan zbog ćerkine mature i trebalo je da ga zauvek pamti po lepom, ali počeo je jako stresno.

Slike Jelene Karleuše svet novine svet portal

Ivan Vučićević

Slike Jelene Karleuše nakon današnje drame

Naime, kao što smo pisali, rano jutros u stanu dive i bivšeg fudbalera Duška Tošića desio se incident, pa je reagovala i policija. Duško je saslušan, određena mu je zabrana prilaska i kontakta sa supugom, ali i ulazak u stan.

Jelena i njen prijatelj koji prošao sa lakšim povredama neće podneti tužbu protiv Tošića, a ona je čak zamolila medije da imaju razumevanja za pritisak koji njena porodica trpi. Ostatak dana Jelena je provela u pripremama za ćerkinu maturu i uprkos velikoj neprijatnosti, učinila je sve da njena mlađa ćerka Nika na proslavu ode kao prava princeza.

Nika se do pre par dana dvoumila da li da ide na maturu budući da su neke od njenih najboljih drugarica odustale što je nju rastužilo. Nika je na TikToku gde je vrlo aktivna odgovarala na pittanja pratilaca i priznala da bi volela da ide zbog prijatelja, ali ne i nastavnika, što je mnoge začudilo.

Slike Jelene Karleuše svet novine svet portal

Ivan Vučićević

Kako vidimo po slikama nastalih dok u pratnji majke izlazi iz porodične vile na Dedinju i seda u auto, Nika je donela pravu odluku i sada uživa sa svojim vršnjacima.

Pročitajte Nika Tošić postala je Karleušina kopija – Ista kosa, pogled, usne… (foto)

Za to vreme Jelena je sama kod kuće. Slike Jelene Karleuše pokazuju da se ona ispred kapije pojavila na samo par minuta koliko joj je bilo potrebno da se pozdravi sa ćerkom i odmah se vratila unutra. Na sebi je imala dugu ljubičastu haljinu, a na licu ni trunku šminke. Sve vreme je oči krila velikim naočarima za sunce.

Slike Jelene Karleuše svet novine svet portal

Ivan Vučićević

AUTOR: Svet

FOTO: Ivan Vučićević, Instagram