Scandal

19 Jula, 2021 10:00

Sloba Radanović priznao: „Još imam TRAUME iz Zadruge”

Sloba Radanović priznao je da se i dan danas unervozi kada mu neko spomene „Zadrugu 1” i da još uvek trpi posledice zbog učešća u rijalitiju.

Sloba Radanović prokomentarisao pobedu bivše tašte!

Naime, Radanović je nedavno promovisao svoj album prvenac, a sada se dotakao pobede svoje bivše tašte Nadice Zeljković u rijalitiju u kojem je i on svojevremeno učestovao.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nadica Kamel (@nadicakamel)

Znam sve, ispratio sam. Uvek kažem, ako je narod tako izabrao, čestitam pobedniku na svemu. Ja sebe više ne mogu da doživim kao učesnika jer verujte da i dan danas imam posledice i traume od toga. Kad neko krene da mi priča o tome odmah se unervozim, i sad je tako. Ne volim da se vraćam na to. To je nešto što je prošlo, bila je životna škola – rekao je Sloba u emisiji Premijeri-Vikend Specijal i dodao:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by S L O B A (@slobaradanovic)

Hvala Bogu za mene je otišlo u nekom normalnom smeru i pozitivno. Niko nije garantovao da će to da bude tako. Započeo sam totalno drugi život. Sve se lepo iskristalo. Doživljavaju me kao pevača, a ne kao nekog ko je morao da uđe u Zadrugu da bi se za njega čulo. Ja sam bio Sloba i pre Zadruge i pevao sam – zaključio je pevač.

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ