Nestanak Danke Ilić svet portal svet
Svet

March 2, 2024 17:00

By

Lepe vesti stižu iz Beča: Ipak, pre venčanja Dragana Mirković za buduću snajku ima dva uslova

Snajka Dragane Mirković imaće svu njenu podršku i poštovanje

Fantastični koncerti u beogradskoj Areni bili su prilika da javnost na okupu vidi celu Draganinu porodicu, uključujući i njene roditelje oca Predraga i majku Jelicu. Ipak, pored muža Tonija, najveću pažnju su izazvali ćerka Manuela i sin Marko koji iako je u vezi, u Beograd nije došao sa svojom devojkom.

Snajka Dragane Mirković svet portal

Antonio Ahel/ATAImages

Snajka Dragane Mirković biće obožavana od strane cele porodice

Dragana Mirković priznaje da potencijalnu snajku još nije upoznala, ali vest da je u vezi razočarala je mnoge Markove obožavateljke. Osim komentara da Draganini sin i ćerka  izuzetno lepi, svi kažu i da su veoma kulturni i odmereni.

Ipak, ni Marko ni Manuela nisu oduševljeni što su opet u fokusu javnosti i nerado se medijski eskponiraju, naročito ćerka.

Pročitajte Branislav Lečić zamalo umro na sceni – Monasi sa Hilandara mu rekli za magični lek za izlečenje

“Nisu promenili mišljenje, posebno ćerka. Rekla je sebi zašto sam i na tri meseca otvorila instagram, sad svi znaju kako izgledam. Marko je kao muškarac otresitiji, on ima otvoreni profil, čak malo je počeo tu da uključuje i biznis kroz taj svoj profil.

Snajka Dragane Mirković svet portal svet

Instagram

Snajka Dragane Mirković moraće ispuniti dva uslova

Čak moram da pohvalim moje dete, da je pomogao jednom dečku koji mu se obratio na Instagramu kome je bila potrebna pomoć. On mu je poslao novac, a ja nisam imala pojma da je to uradio, ali novac koji je on zaradio, nije tražio od nas. Oni su samo normalna deca i to je najveće bogatstvo”, ispričala je za Scandal Dragana Mirković, a na komentar da se mnoge lepotice utrkuju da postanu njena snajka, dodala:

“Pa ja ne znam da se utrkuju. Iskreno ja nisam upućena u to, ja se ne mešam apsolutno. Moja deca mene nazivaju najboljom majkom na svetu, ali ja znam sigurno da ću biti i dobra i svekrva i tašta.

Pročitajte Sin joj je čitav svet, ništa nije kao pre – Dragana i Toni više nisu u istoj priči

To sto posto znam jer ja ne umem drugačije, samo želim da moja deca budu srećna i mene ništa drugo ne zanima. Samo neka su dobri ljudi i neka vole moju decu i biće apsolutno dobrodošli u moju porodicu i te kako.

Snajka Dragane Mirković svet portal

Instagram printscreen

Potencijalna snajka Dragane Mirković još uvek nije predstavljena porodici, a Dragana je otkrila i razlog.

“Nećete verovati još je nisam upoznala. To nova devojka tako da je ja stavrno nisam upoznala. On prvo to tako voli sam da proceni i onda tek da upozna sa porodicom. Inače je Marko, iako je u februaru napunio 23 godine, jako ozbiljan stabilan mlad čovek. Tako da ja u njegov izbor jako verujem.”

AUTOR: SVET

IZVOR: Svet

FOTO: ATA images, Instagram, Rajko Ristić