Marinko Rokvic
Svet

15 Novembra, 2021 13:13

Snajka Marinka Rokvića OTVORILA dušu! Po ovom će uvek PAMTITI svekra!

Snajka Marinka Rokvića, Sara Rokvić na svom Instagramu podelila je nikad viđenu fotografiju pevača. Uz to svom preminlom svekru uputila je veoma dirljive i emotivne reči. Evo po čemu ća pamtiti!

Snajka Marinka Rokvića podelila nikad viđu fotografiju pevača!

Vest o njegovoj smrti duboko je pogodila članove njegove porodice, ali i mnogobrojne kolege i prijatelje. On je sahranjen Novom bežanijskom groblju, a dan nakon sahrane, njegovi najbliži oglasili su se na društvenim mrežama emotivnim porukama.

Takođ Sara je navela da je Marinko za nju uvek imao poštovanja i lepe reči, kao i da nikad nije propustio da joj ovo kaže:

Nikada se nismo rastali, a da mi nije uz poljubac izgovorio uvek jednu te istu rečenicu: “Ćao Sarka, ćao dušo moja!”. Poslednji put to nije učinio, ali rekla sam ja, sa pogledom na oblake: “Ćao deda, ćao dušo naša. Nigde Vi ne idete, zauvek pevate u srcima našim. – između ostalog je napisala Sara Rokvić.

– U njegovu kuću ušla sam kada mi je bilo 16 godina. Narednih 17, od njega sam doživela samo ljubav i poštovanje, bez ijednog jedinog izuzetka. Stub naše porodice uvek je bio podrška, pomoć i vetar u leđa. Veliki učitelj kako treba ići kroz život. Mnogo sam naučila. Kako treba poštovati druge, pomagati onima kojima je potrebno, a pre svega vrlo voditi računa i o sebi. Kako treba raditi ono što voliš, biti uporan, imati samopouzdanja, truditi se, izgarati za svoju strast, ali nenametljivo i na svoj način. Tražiti kvalitet, i ne pristajati na manje, uvek oprostiti i biti čovek koji svima otvara svoja vrata i ruke. Kako uvek imati na umu da je porodica najvažnija i držati je se čvrsto. Kako biti hrabar, snažan umom, veliki optimista, dostojanstven, čist u duši i podignute glave – navela je ona.

FOTO: RAJKO RISTIĆ