Gest Sofije Milošević
Scandal

26 Avgusta, 2020 20:07

Sofija Milošević umalo PALA SA JAHTE! Luka sve snimio i objavio!

Sofija Milošević uživa na odmoru sa Lukom Jovićem, međutim, iako je u poodmakloj trudnoći, ona nije oprezna koliko bi trebalo!

Manekenka ugrozila i svoj i život bebe!

Naime, u želji da slika selfi s Lukom i da pokaže svima kako joj je lepo i koliko se vole, umalo je pala sa jahte kojom krstare, a da sve bude još bizarnije, fudbaler je sve to snimio i objavio na Instagram, pa su ih mnogi osudili da nisu pažljivi!

Kada je Luka, koji je inače sve snimao, shvatio da je Sofija mogla da padne i da se povredi, te da je moglo da dođe i do nekih komplikacija sa bebom, mnogo se uplašio – započinje izvor tabloida SCANDAL! i dodaje:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели SOFIA (@sofijamilo) дана

Rekao je Sofiji: Pazi molim te, nemoj da mi se povrediš! Umro bih od brige! Međutim, pošto je Luka objavio taj video pre nego što je shvatio da je Sofija umalo pala, mnogi su ih osudili u komentarima da su neodgovorni i da ne znaju šta rade! Sve to su videli i Sofijini najbliži, pa su je pozvali i i skrenuli joj pažnju da mora da se čuva: Šta to radite vas dvoje na toj jahti! Pazite se, niste normalni – prepričava izvor i za kraj kaže:

Sofija je nakon toga objasnila i svojima i Luki da ne brinu i da je sve u najboljem redu, ali je obećala i da će ubuduće paziti da se ne oklizne dok je na jahti.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели SOFIA (@sofijamilo) дана

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL!

FOTO: ATA IMAGES