Svet

22 Februar, 2022 16:26

Sofija Šašić ne haje za glasine! Posle svega otišla kod Duška Tošića i poručila: „Ovo je mesec ljubavi!“

Sofija Šašić, ćerka Željka Šašića i Sonje Vuksanović dospela je u žižu interesovanja kada su je mediji okrivili za raspad braka Jelene Karleuše i Duška Tošića.

Priča o njihovoj navodnoj vezi počela je odmah pošto je početkom godine Jelena optužila muža za nasilje, a odmah potom sa Instagrama izbrisala Sofijinu mamu Sonju.

Šašićeva je odmah demantovala da ima bilo kakve veze sa Tošićem.

Apsolutna laž je u pitanju. Ne želim da komentirašem te natpise jer je tužba poslata na adresu gde treba – kratko je rekla Sofija za hrvatske medije.

No, pevačeva ćerka je nedugo potom otputovala kod Duška Tošića, te tako ponovo podgrejala priče o navodnoj vezi sa bivšim fudbalerom. Tačnije, Duško je odmah posle sukoba sa Jelenom otputovao u Istanbul, a za njim je u Istanbul otišla i Sofija.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sophia Laura Sasic (@sophiasasic)

Ona već danima objavljuje fotografije iz Istanbula, a uz jednu je napisala i  „Mesec ljubavi“, dok su na drugoj oko nje srca od balona, a na ogledalu napisano „Srećan Dan zaljubljenih“

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sophia Laura Sasic (@sophiasasic)

No, to što su oboje u isto vreme boravili u istom gradu, ne mora da znači da su se uopšte i sreli. A,  pošto je na Dan zaljubljenih Duško bio u Srbiji, nema sumnje da je Sofija taj dan provela sa nekim drugim, te se dovodi u pitanje da li njen odlazak u Istanbul ima bilo kakve veze sa Tošićem.

PROČITAJTE: Modni kritičar: „Ceca nosi plagijat omiljene Karleušine dizajnerke!“