Star

24 Januara, 2022 20:00

SOFIJA ŠAŠIĆ OTVORENO O ODNOSU SA DUŠKOM TOŠIĆEM!

Bura oko bračnog para Jelene Karleuše i Duška Tošića ne jenjava, pa se tako pored priča o porodičnom nasilju, ponovo detaljisalo o potencijalnoj trećoj osobi u njihovom braku!

ATA/IMAGES

Nakon brojnih medijskih spekulacija da su Jelena Karleuša i Duško Tošić u lošim odnosima i posle incidenta koji se u njihovom domu navodno dogodio za Božić, pisalo se i da je on u vezi sa mladom Sofijom Šašić. Do sada se niko od glavnih aktera ove priče nije oglasio, sve dok Sofija nije dala izjavu za jedan hrvatski portal.

Mediji su pisali kako se bračni par nekoliko puta našao u istom društvu sa mladom preduzetnicom, i da afera navodno traje tri meseca te da joj je Duško rekao kako mu je brak na klimavim nogama.

Pročitajte: Duško Tošić objavio sliku u zagrljaju ove žene!

Mlada blogerka je demantovala sve medijske navode i istakla kako je poslala tužbu na adresu koja je izmislila takvu lažnu vest.

-Apsolutna laž je u pitanju. Ne želim da komentirašem te natpise jer je tužba poslata na adresu gde treba –  kratko je objasnila Sofija Šašić za hrvatsko izdanje magazina „Story“.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sophia Laura Sasic (@sophiasasic)

Podsećamo, Jelena Karleuša je nedavno objavila snimak kako provokativno obučena peva pesmu “Ostavljam te” te su mnogi domaći mediji snimak odmah povezali sa aferom koja je malo pre toga odjeknula u medijima. Naime, domaći mediji su preneli vest da je njen muž Duško Tošić, navodno u prisnoj vezi sa zgodnom i lepom ćerkom poznatog pevača Željka Šašića što bi zaista bilo šokantno budući da se Jelena do skora družla sa njenom majkom, Sonjom. Mlada blogerka, Sofija Šašić se zatim oglasila nakon što se pronašla u centru skandala i spekulacija o Tošićevom neverstvu.

dusko tosic i jelena karleusa

IVAN VUČIĆEVIĆ

Pročitajte: Uhvaćen! Evo kome Bogdan u noćnom provodu šalje poljupce, a to nije Ceca!

 

AUTOR: STAR

FOTO: IVAN VUČIĆEVIČ/ATA/IMAGES