Ceca i Bogdan
Svet

24 Januara, 2022 19:00

Uhvaćen! Evo kome Bogdan u noćnom provodu šalje poljupce, a to nije Ceca!

Bogdan Srejović ne prestaje da intrigira medije otkako je u javnost dospela informacija da je Ceca Ražnatović u vezi sa devet godina mlađim menadžerom jednog restorana. Pa tako svi prate sada svaki njegov korak.

ATA/IMAGES

Međutim,  malo je poznato da se Srejović svojevremeno bavio i manekenstvom, ali mu se posao menadžera ipak više dopao, pa se usredsredio na to, pa se tako i nedavno našao u društvu prelepih dama i Cecine naslednice.

Pročitajte: CECA OTKRIVA: Bogdan mi je ulepšao život!

Bogdan u noćnom provodu šalje poljupce!

Naime, mlada pevačica i Bogdan uživali su u izlasku u restoranu u kojem je Bogdan menadžer, a Anastasija Ražnatović je snimala svaki detalj. Uspešna pevačica i Bogdan čitave večeri su se veselili, pevali i igrali, a Cecina naslednica zabeležila je trenutak kada je pevačica sa bine  izvodila pesmu „Kakvo telo Selma ima“, koja je dovela do usijanja večeri. Pošto su bili oduševljeni atmosferom, odlučili su da na svojim Instagram profilima podele delić zabave, tako smo uočili neprijatan detalj, Bogdana koji šalje poljupce devojci koja se nalazila preko puta od njega, kako nismo uočili Cecu na snimku, ovo nas je zabrinulo da li je  ljubav Bogdana i „srpske majke“ u krizi.

PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Podsećamo, ovo nije prvi put da Anastasija uživa u društvu dečka svoje majke u noćnom provodu, a u više navrata je isticala da joj je veoma drago što je njena majka konačno srećna u ljubavi. Iz toga možemo zaključiti da se oni odlično slažu.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Bogdan Srejovic (@bogdansrejovic)

Pročitajte: Posle 15 godina borbe sa rakom Mira Škorić dala savet koji spašava život!

AUTOR: SVET

FOTO: ATA/IMAGES/INSTAGRAM