Scandal

27 Februar, 2021 18:00

ŠOK! Anu Korać NABACUJU Dušku Tošiću!

Kako SCANDAL! saznaje, hejteri koji ne ostavljaju Jelenu Karleušu na miru imaju u planu da nabace Anu Korać Dušku Tošiću!

Rat protiv JK se ne stišava!

Naime, ni Ana, ni Duško se čak i ne poznaju, ali pojedini fudbaleri koji se predstavljaju kao Duškovi prijatelji uveliko kuju zaveru i plan, a sve u dosluhu sa hejterima kojima je JK večito trn u oku!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Dusko Tosic (@duskotosic)

Povedeni navodnim aferama i navodnim prevarama Duška Tošića hejteri su došli na ideju da organizuju večeru na kojoj bi se Duško sigurno pojavio, a da Anu pozovu uz neku drugaricu da joj bude pratnja kako ta ne bi došla sama – objašnjava izvor Scandala! i dodaje:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели 🔥 Ana Korać🔥 (@ana_korac)

Ni Ana ne zna da će biti žrtva, naravno krug poznatih je mali i svi se međusobno znaju, i naravno da je kroz život Ana upoznavala fudbalere i druge ljude iz sveta sporta. Uglavnom, oni imaju ideju da iskoriste njihovo zajedničko poznanstvo sa nekim ljudima i da ih sve pozovu na rođendansku proslavu koja bi se desila u budućnosti kada se prilika namesti. Neprijatelji su uvek strpljivi i kada se bave ovakvim stvarima oni se organizacijom bave mnogo ranije kako bi se sve zakuvalo. Ideja je da upoznaju Duška i Anu i da od svega naprave famu kakve se i sada prave ni od čega u medijima, još ako bi se desila neka slika ili snimak, onda je to za hejtere pun pogodak – priča izvor i dalje objašnjava:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели JELENA KARLEUŠA (@karleusastar)

Naravno, to bi javnosti odmah delovalo kao da je istina i nastao bi još jedan haos u nizu! Srećom, među tim lažnim prijateljima našao se i jedan Duškov dobar drug koji je odmah digao glas: Dosta bre! Ostavite ljude na miru da žive! Pa da hoće, do sada bi se razveli sto puta! Kako vas nije sramota! Sve ću da prenesem Dušku ako ne prestanete da se bavite lažima i glupostima – prepričava izvor za Scandal! i dodaje:

Za sada je priča u planu, i znajući kakvi su hejteri, ne bi me čudilo da se to ipak realizuje! Sve ovo na kraju krajeva oko njega napravili su ti lažni drugovi i prijatelji iz sveta fudbala koji šire razne price i laži!

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ

FOTO: RAJKO RISTIĆ