Svet

12 Avgusta, 2020 19:00

ŠOK! Tara pobegla kod oca da je ne bi UBILI!

Od kada je raskinula sa Matejom, Tara Simov se u nekoliko navrata javno žalila kako je stalno neko prati i proganja zbog čega strahuje za svoj život. Zbog toga je iz Beograda prvo pobegla u Vranje gde je provela pet dana, a kada su se uslovi stvorili, prešla je u Skoplje kod oca Gorana.

TARA STRAHUJE ZA SVOJ ŽIVOT!

„Otišla sam kod oca i njegove porodice jer ih nisam videla deset meseci. U Beogradu me proganjaju, ali ne bih o tome da pričam javno. Ne znam koliko ću ostati i kada ću se vratiti u Beograd“, rekla je Tara za STAR, a njena drugarica nam je objasnila da je Simovljeva zapravo pobegla.

„Tara se sklonila iz Beograda. Mnogo su je pratili, svaki korak su joj znali, proganjali su je neki ljudi. Prvo je mislila da su to fanovi, a onda je shvatila da se ipak radi o nekim opasnim ljudima. Pošto sa majkom ne razgovara, nije mogla kod nje u Užice, pa je odlučila da ode u Skoplje kako bi se pomirila sa ocem i kako bi se sklonila. Ipak je Makedonija druga država, pa joj je mnogo teže ući u trag, pogotovo sada kada su granice zatvorene. Imala je malih peripetija, dva puta je radila PCR test i onda su je pustili da pređe granicu. Krila se u Vranju pet dana dok nije uspela da ode u Makedoniju“, otkriva za STAR Tarina drugarica koja je upućena u dešavanja.

„Kod oca će ostati koliko bude trebalo i dok se situacija u Beogradu malo ne smiri i ne stiša. Pesmu je snimila, tako da o tome ne mora da brine. Ovaj beg je za njeno dobro kako bi sačuvala svoj život iako ona sama ne želi to da prizna. Otac Goran je prihvatio oberučke i brinuće o njoj, biće joj najbolja zaštita“, ispričala je Tarina drugarica koja je i sama nekoliko puta bila prisutna kada su ih pratili nepoznati muškarci.

NOVI STAR! Potresna ispovest sina Isidore Bjelice! Šok slike: Sudar Cece i Čede na groblju! Policija traga za decom Tanje Savić! Viktor krije od Brene da se ženi!

AUTOR: JELENA VUJINOVIĆ / STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/STAR