Svet

March 2, 2022 11:00

By

UVEK JE BILA MRŠAVA, ALI SADA IZGLEDA ZABRINJAVAJUĆE: Šta se dešava sa Katarinom Živković? (FOTO)

Katarina Živković drastično je smršala, što njenu majku Vericu, koja je medicinski radnik, kako se šuška, dovodi do ludila!

RAJKO RISTIĆ

Pevačica nikada nije imala problem sa kilažom, ali sada redovno trenira, jako pazi šta jede, a majku brine što je sve tanja.

-Njih dve imaju sjajan odnos, velika su podrška jedna drugoj, ali Verica mnogo brine za njeno zdravlje. Kaže da je Kaća premršava, a to nije dobro za organizam, može, ne daj bože jednog dana da ima problem u trudnoći sa hormonima. Kaća tvrdi da je sve pod kontrolom, da se savetuje sa dobrim nutricionistima, redovno ide na preglede, ali i trenira. I tako, kad se sretnu, stalno se zakače oko te teme– rekao je izvor za Svet, i dodao:

-Majka kaže da je zdravija da ima kilo više, gunđa joj da napuni tanjir, da ovako može da upadne u anoreksiju, a to se teško leči. Onda krene priča šta sve neuhranjenost može da izazove u organizmu, a Kaća samo prevrće očima. Majka, kao i svaka majka, uvek brine za dete i želi mu sve najbolje. Videla je žena onoliko slučajeva u bolnici kad su devojke kao htele da smršaju, pa napravile totalni haos u organizmu. A lečenje uvek traje dugo i stresno je. Kažemo mi Verici da se ne brine, pa i Kaća je medicinska sestra, ne bi sebi naudila, ali džabe – ispričao je za Svet, izvor blizak porodici Živković.

Pročitajte: Šerifovićka uporedila Cecu i Karleušu: Pomenula njihov sukob, pa otkrila sa kojom je bliža!

AUTOR: SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ