ljuti na mariju
Star

March 2, 2022 10:00

By

Šerifovićka uporedila Cecu i Karleušu: Pomenula njihov sukob, pa otkrila sa kojom je bliža!

Jelena Karleuša je nakon šest godina žiriranja u “Zvezdama Granda” zvanično napustila ovu poziciju, a na njeno mesto došla je Svetlana Ceca Ražnatović, što je izazvalo veliku pometnju u medijima u vezi ovog takmičenja, jer su dve večite rivalke na našoj estradi menjale pozicije, jedna je zamenila drugu, koji su razlozi tome, ko doprinosi više svojim pojavljivanjem, ko je bolji član žirija i sa kojom pevačicom je bolja saradnja, samo su neki od naslova otkako je nakon Karleušinog odlaska, Ceca došla na njeno mesto.

marije serifovic, ceca i viki

DRAGAN GAJIĆ

U međuvremenu, članovi žirija su više puta uzdržano komentarisali ovu promenu u emisiji, a Marija Šerifović je nedavno  iskreno govorila o odnosu sa muzičkim zvezdama Cecom Ražnatović i Jelenom Karleušom i otkrila koja od njih joj više prija za saradnju i sa kojom je bliža

.- Radi se o tome da su to dve potpuno različite osobe, možda mi je i dan danas Jelena bliža u smislu vremena koje smo provele zajedno, cirkusa koje smo pravile. Ceca je potpuno drugačija žena, mirna, staložena, ima svoj način funkcionisanja, svoj humor.

IVAN VUČIĆEVIĆ

Pročitajte: Roditelji “Zvezde Granda” besni na Mariju Šerifović: KO JE ONA DA NAM TRAUMIRA DETE?!

Pop zvezda se potom osvrnula na promenu koja se desila u emisiji, te je i progovorila o konfliktu Svetlane Cece Ražnatović i Jelene Karleuše.

– Potpuno je normalno da i publika tako reaguje na promenu, nekome je to super, nekome nije. Što se mene lično tiče, nezahvalno je da komentarišem, jer trenutno sam u žiriju sa Cecom, još koliko godina ću biti – ne znam, a zaista ne želim da ulazim u konflikt bilo koje vrste, jer ne osećam potrebu – rekla je Marija za “Telegraf” i dodala:

– Jelena mi je bila i drugarica i prijateljica i to je i dan danas, sedela sam sa njom 5 godina u žiriju, sada je došla žena sa kojom ona ima konflikte kakave već ima, takođe, u to ne želim da ulazim. Na početku i na kraju svega toga sve je to šoubiznis i naš posao, nema potrebe da postoje konflikti bilo kakve vrste.

BOJAN VUKOVIĆ

Budući da su ona i Jelena bili pravi tandem u emisiji, što tvrde brojni komentari po društvenim mrežama, ali i prijateljice van takmičenja, pevačica je objasnila i da li će takvo prijateljstvo moći da izgradi i sa novom koleginicom u žiriju.

– Ceca je novi član žirija, gledanost govori o tome dovoljno, tako da je to jedan fer i racionalan odgovor – ispričala je Šerifovićka.

Pročitajte: Pevačica se žestoko opekla!? “Stanivuković me je iskoristio!”

AUTOR: STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/DRAGAN GAJIĆ/IVAN VUČIĆEVIĆ