Novi poslovni uspeh Jelene Đoković svet novine svet portal
Svet

June 4, 2024 13:10

By

Iskopirajte papreno skup stajling Jelene Đoković za samo 30 evra

Stajling Jelene Đoković može sebi da priušti svaka žena

Supruga najboljeg svetskog tenisera Novaka Đokovića, trudi se da se uvek oblači svedeno i neupadljivo, međutim, svaki stajling Jelene Đoković privuče pažnju gde god da se pojavi.

Tako je bilo i ovog puta, u Parizu, u kome tokom savkog meča sa tribina bodri supruga koji se plasirao u četvrtfinale Rolan Garosa.

Stajling Jelene Đoković svet portal svet

Ata images

Stajling Jelene Đoković izdominirala u Parizu

Jelena je i juče, tokom višesatnog, veoma teškog meča bodrila Noleta, upućujući mu reči podrške kada se stvari na terenu nisu odvijale u njegovu korist.

Iako je bila odevena u džins, koji joj je savršeno stajao, Jelena nije mogla ostati neprimećena.

Jelena je teksas košulju i farmerice upotpunila kaišem, ali i detaljima kao što su nakit i naočare.

Iako ima priliku da svakodnevno menja naočare, Jelena se i ovog puta opredelila za model koji često nosi, a u pitanju su Rey Ban, čija je cena 195 evra.

Pročitajte Sestra Jelene Đoković je njena suprotnost – Voli da se šminka, izgleda glamurozno i rado se fotografiše 

Pretpostavljamo da su farmerice i košulja na Jeleni brendirani, međutim, njen stajling za veoma malo novca mogu da iskopiraju i sasvim obične devojke.

Uzme li se u obzir da se farmerice i košulje na sniženjima mogu pronaći i po cenama oko desetak evra, jasno je da prosečna devojka može da se obuče kao Jelena i sa samo 30 evra.

Stajling Jelene Đoković svet portal svet

ATA images

Gospođa Đoković je ranije često bila na meti kritika zbog svog “preterano jednostavnog” odevanja, međutim, otkad su svetski modni stručnjaci počeli da hvale njena modna izdanja i srpski kritičari imaju sve manje zamerki za njeno odevanje.

AUTOR: SVET

IZVOR: KURIR

FOTO: ATA IMAGES, TWITTER