Sestra Jelene Đoković svet novine svet portal
Svet

May 25, 2024 20:45

By

Sestra Jelene Đoković je njena suprotnost: Voli da se šminka, izgleda glamurozno i rado se fotografiše (foto)

Sestra Jelene Đoković je prelepa

Supruga najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića, Jelena Đoković godinama je uz svog supruga na domaćoj javnoj sceni, ali su ipak neki detalji iz njenog života ostali nepoznati.

Sestra Jelene Đoković svet novine svet portal

ATA images

Sestra Jelene Đoković privlači pažnju svojom elegancijom

Uprkos tome što je veoma poznata, Jelena o svojoj porodici u javnosti retko kada govori. Zbog toga retko ko zna da ona ima rođenu sestru, koja veoma liči na nju.

Naime, Marija Ristić, rođena sestra Jelene Đoković, pažnju javnosti privukla još kada je pre nekoliko godina sa Jelenom bodrila Novaka na US Openu.

Ona je zajedno sa Jelenom jedno vreme bila deo fondacije Novak Đoković, ali je potom odlučila da se posveti svom blogu koji obrađuje teme motivacije, različitosti, mode.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marija Ristic (@_marija.ristic_)

Sestra Jelene Đoković voli tenis, ali je njena velika ljubav jedan potpuno drugačiji sport. Ona obožava konje i uživa u jahanju.

Osim pisanja za blog, Marija se bavi i fotografijom, a svoje radove objavljuje kako na svom Instagramu, tako i na blogu, a sada je sestra Jelene Đoković svoje pratioce obradovala novim fotografijama na kojima je pokazala da je dama sa stilom.

Pročitajte Jelena Đoković u garderobi savršenoj za sve prilike i u cipelama koje su hit ovog proleća (foto)

Naime, Marija je na svom Instagram profilu objavila stori na kojem je tip-top sređena, sa crnim naočarima za sunce, a posebnu pažnju privukao je crveni karmin koji joj savršeno stoji.

Sestra jelene Đoković svet novine svet portal

Instagram printscreen

Marija je već nekoliko godina u srećnom braku sa suprugom Budimirom Jovkovićem, a koliko je njihova ljubav jaka i koliko uživaju u zajedničkom životu, svedoče i brojne fotografije na društvenim mrežama. Pored toga, oni promovišu organsku hranu i zdrav život.

AUTOR: Svet

FOTO: ATA images, Instagram