Svet

1 Septembra, 2020 12:09

Stanija spremila TEŠKU ARTILJERIJU za Kristijana! U rat sa NOVIM GRUDIMA!

Stanija Dobrojević će se za manje od nedelju dana useliti na velelepno imanje u Šimanovcima i još jednom okušati sreću u rijaliti programu „Zadruga“.

Nije ni ona naivna!

Njen ulazak u „Zadrugu 4” podigao je veliku prašinu jer će posle mnogo vremena naći oči u oči sa svojim najvećim neprijateljem Kristijanom Golubovićem.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Kristijan Golubovic (@kristijan.krile_official) дана

Naime, starleta i Kristijan godinama vode medijski rat, koji je kulminirao kada je Golubović javno opleo po Staniji. Ona mu je tada poručila da bi najbolje bilo da prestane da je proziva jer će otkriti sve što zna o njemu !

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели It’s me, Stanija! (@stanijadobrojevic) дана

Osim što se naoružala informacijama kojima će uništiti Golubovića, Stanija je nedavno posetila estetskog hirurga, koji joj je blago uvećao grudi koje će bez sumnje pomutiti um svim muškarcima na imanju.

Stanija će igrati na kartu seksepila u „Zadruzi“ jer je svoje telo dovela do savršenstva. Kupila je samo provokativnu garderobu, po kući će nositi seksi veš i planira da izludi muškarce, a posebno Kristijana, koji je u medijima pričao da nije bio zaljubljen u nju tokom zajedničkog boravka u rijalitiju „Farma“ – otkriva za Alo izvor blizak starleti.

FOTO: RAJKO RISTIĆ