Svet

24 Avgusta, 2020 20:00

REŠILA DA GA UNIŠTI! Stanija: Pokazaću slike i poruke Kristijanovoj ženi!

Stanija Dobrojević rešila je da stane na put spletkarenjima Kristijana Golubovića i tvrdi da ima dokaze koji će mu uništiti život.

Stanija čuva sve poruke i slike koje joj je Kristijan svojevremeno slao, on verovatno nije ni svestan toga. Ne napada je argumentovano, već samo pokušava da je sroza nekim neistinama. Stanija planira da se vidi sa Ivanom i da njoj otvoreno u lice kaže i pokaže sve što ima. Žao joj je te žene, nema ništa protiv nje, samo hoće da joj otvori oči da ne živi više u zabludi. Čim se vrati iz Amrike zvaće, Ivanu da se vide – kaže za Svet dobro obavešten izvor, a Stanija to potvrđuje.

Istina je da ću čim se vratim iz Amerike priložiti dokaze i otvoriti nekim ljudima oči – kratko je rekla.

Inače, poslednjih dana između Kristijana i Stanije bukti rat:

Kome ti psuješ majku ustašku? Detetu palog borca i heroja? Meni čiji je otac dao život za Srbiju? A ti, patrioto, nacionalisto, gde si bio kada se ginulo za Srbiju? Dok se ginulo ti si krao polovne televizore po Grčkoj, kokošaru jedan! Pičko dezerterska – javno mu je poručila Stanija i dodala:

–Pre neki dan sam bila trudna sa njim i abortirala, sad ipak nisam bila trudna nego sam pila pilule za dan posle. Je l’ te to mučenica od žene napala kod kuće misleći da si stvarno bio sa mnom, pa si brže-bolje promenio ploču. Krile, jesi li priznao ženi kako si mi cvileo da bi me ženio? Da si zvao, pisao na Vajber, molio da se vidimo? Mentalno retardirani debilu zaostao u vremenu i prostoru! Imam još svašta da kažem, al’ teraćemo se u rijalitiju. Istom tom gde ćeš opet da se pereš da nisi dilovao drogu u crkvi, krao, lagao, ženu varao.”

AUTOR: SVET

FOTO: Rajko Ristić