Star

27 Septembra, 2020 17:00

Stanijin „DEČKO“ DEMANTUJE! „Čim sedneš sa nekim, odmah si ga JE*O!“

Nakon informacije da je Stanija Dobrojević u vezi sa Aleksandrom Krsmanovićem, koji je ujedno i njeno obezbeđenje, redakciji STARA se obratio lično on i objasnio da nema nikakve veze sa ratom koji ona vodi sa Kristijanom Golubovićem, te da nema nameru da ulazi u rijaliti.

Aleksandar: „Nisam rekao da ću se obračunavati sa Kristijanom!“

„Nisam ličnost koja želi i voli da je provlače kroz medije, ali vest koja se širi o meni primorava me da dam ovu izjavu. Još jednom ponavljam, nikada, nigde i nikome nisam rekao da ću se obračunavati sa Kristijanom ili sa bilo kim, sam koncept rijaliti emisija jeste to ‘koškarenje’, ali ja ne želim biti deo toga, to šta Stanija i Kristijan imaju između sebe zaista nije moja stvar”, objašnjava nam Aleksandar koji već tri godine čuva leđa Slobi Radanoviću.

Aleksandar: „Sa Stanijom imam samo jako lep prijateljsko-poslovni odnos“

„Nisam kumovao njihovom zbližavanju, ne vidim razlog što bih sada bio unešan u njihov online rat, a ako sa nekim imam problem, lično njemu se obraćam, nikada preko novina i slično. Moje mišljenje i ono čime se vodim u životu jeste: svako ko gura nos gde mu nije mesto, bez njega će ostati, zato uvek pazim na svoj”, kaže Krsmanović i dodaje:
„Sa Stanijom imam jako lep prijateljsko-poslovni odnos, ona je veliki džek i drug, takođe poznajem i njenu porodicu, to su divni ljudi, nismo mi krivi što je naš srpski mentalitet takav, čim sedneš sa nekim, odmah si ga je*o… Dakle, što se mene tiče, nikada se neću mešati u njene privatne ratove sa nekim, svako u životu zna šta je za njega dobro, voleo bih da se to završi lepo i bez gluposti, bez daljih uvreda. Ne bih voleo da se opet ponavljaju naslovi koji ukazuju na moje obračunavanje sa nekim, to nije moj stil, ja nisam rijaliti zvezda, završava Aleksandar za STAR i dodaje da više nema nameru da se oglašava za medije, jer ga ta vrsta popularnosti ne zanima.

AUTOR: SANJA ARSIĆ/STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/STAR