Scandal

February 13, 2021 13:00

By

Stefan Karić hoće da VRATI Anu Korać! Sve će učiniti da je USREĆI!

Čim je čuo da je Ana Korać otkačila Davida Dragojevića, Stefan Karić se, kako Scandal! saznaje, poverio prijateljima da će iskoristiti priliku dok je slobodna da joj se približi i da je smuva!

Sve će učiniti da je usreći!

Naime, njih dvoje su već bili u šemi i to se saznalo u prošloj sezoni rijalitija kada je Stefanov otac Osman to obelodanio, pa su i Ana i Stefan priznali da su kratko bili zajedno. U svakom slučaju, Stefan je sada u rijalitiju jer planira da zaradi dosta novca, a čim izađe, baciće se na osvajanje Koraćeve!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели 🔥 Ana Korać🔥 (@ana_korac)

Stefanu je Ana oduvek bila slaba tačka i ne čudi što ga jako zanima – objašnjava izvor za Scandal! i dodaje:

Zato se oduševio kada je čuo da više nije sa Davidom, pa sad jedva čeka da izađe iz rijalitija da je pozove na večeru i pokuša da je smuva. Jeste da je sad blizak s misicom Jovanom u rijalitiju, ali to je samo da mu tamo brže prođe vreme, Ana je njegova slaba tačka, pa neće prezati ni od čega samo da je smota. Čak se šuška da su se videli na Kopaoniku dok Stefan još nije ušao, ali u to nisam siguran. Svakako da varnice među njima postoje i moguće je da će se smuvati kad-tad – objašnjava nam izvor i za kraj kaže:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели David Dragojevic Official (@david__dragojevic)

David se trudi da ne pokaže koliko mu je teško bez Ane, pa kači samo slike iz provoda i teretane, ali nije mu lako. Baš je besan i stalno ponavlja prijateljima da će Ana da se puši kad sve otkrije o njoj, a na šta tačno misli, pojma nemam. Moguće da puca iz prazne puške jer je ipak ostavljen i sujeta mu je povređena – završava izvor Scandala!

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ