Ispovest Lepe Brene
Svet

14 Avgusta, 2022 14:00

Ništa nije kao što izgleda! Boba neće više da ćuti: Ovo je istina o odnosu sa sinom Stefanom

Stefan Živojinović napustio porodični dom

Od 14. januara 2020. godine, kada je održao novogodišnji koncert u Vrnjačkoj Banji, Stefanu Živojinoviću gubi se svaki trag. Preko advokatske kancelarije saopštio je da više ne želi da bude deo javnog sveta, dok je Aleksandra Prijović, supruga njegovog brata Filipa, krajem prošle godine otkrila da je napustio porodični dom Živojinovića na Bežanijskoj kosi.

Stefan Živojinović okrenuo leđa porodici?

Budući da svi znaju da je pored tenisa koji ga je proslavio skladna porodica najveći uspeh nekadašnjeg tenisera Bobe Živojinovića, Stefanova odluka mnoge je iznenadila. Nakon odlaska iz porodičnog doma počele su da kolaju priče da se Stefan više nikome ne javlja, te je Boba odlučio da stane na kraj glasinama i otkrije pravu istinu o porodičnim odnosima.

Pročitajte: Boba prebledeo od straha – Breni pozlilo na jahti, evo kako se sada oseća

Rajko Ristić

– Moja je želja bila da nadgradim porodicu iz koje sam sam potekao. San mi je bio da sa decom izgradimo tu ljubav, poštovanje i sve ono što jedna porodica ima i da budemo možda neki put….ne toliko bliski. Mi smo ipak malo specifični po tom pitanju, ali mislim da nismo otišli toliko u krajnost.. svako ima svoju slobodu, svako poštuje svoje vreme i svoju privatnost, ali opet na kraju kada se zagrlimo smo porodica. Evo sad je došla Aleksandra i mali Aleksandar i mislim da je to najveći uspeh koji svaki čovek može da ima – kazao je Boba pa dodao:

– Održati porodicu u današnje vreme nije jednostavno.

FOTO: ATA IMAGES