Svet

7 Novembra, 2022 17:14

Obrt koji je šokirao sve ljubitelje serije Igra Sudbine: Aleksa Kanački umire?

Stigle su nove TV Novele 

Nakon što su se nedavno pojavile glasine da bi Stevan Piale mogao napustiti seriju „Igra sudbine”, pa je on razjasnio da bi, iako razmišlja o drugom projektu, ipak voleo da ostane i u toj seriji, sada su ponovo aktuelne priče o tome da će Luka Raco reći zbogom toj sapunici, javljaju nove TV Novele, koje vas čekaju na svim kioscima!

Pročitajte: Nove TV NOVELE NAJSTROŽE ČUVANA TAJNA – Serija Kolo sreće dobija drugu sezonu?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TV Novele (@tv_novelesrbija)

Naime, šuška se da su produkcijske kuće iz inostranstva bacile oko na našeg popularnog glumca i da ga žarko žele u svojim redovima. Na njegovu adresu navodno je već stiglo nekoliko ponuda, ali blizak mu izvor kaže da on o napuštanju „Igre sudbine” zasad uopšte ne razmišlja.

– Ponuda ima, ali Luka neće napustiti ’Igru sudbine’ pre nego što padne poslednja klapa – kaže izvor.

Dakle, fanovi najdugovečnije srpske sapunice mogu da odahnu – Mila neće ostati bez voljenog Alekse! To se, doduše, moglo zaključiti još odavno, iz izjave koju je Luka dao ekskluzivno za tv Novele, kada je upitan da li možda planira da gradi karijeru van Srbije. „Što se tiče karijere u inostranstvu, iskreno – ne planiram tako nešto. U stvari, ako bi se tako nešto desilo, zašto da ne, ali smatram da ako stvorimo sebi lepe uslove u Srbiji – ne postoji lepša zemlja za život”, kazao je seksepilni glumac.

Više o junacima serije „Igra sudbine”, kao i o drugim sapunicama koje se emituju na našim malim ekranima, čitajte svakog drugog ponedeljka u magazinu TV Novele!

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: Svet

IZVOR: TV Novele

FOTO: Aleksandar Krstović/Promo Prva