TV NOVELE
Star

29 марта, 2022 12:21

Nove TV NOVELE NAJSTROŽE ČUVANA TAJNA: Serija Kolo sreće dobija drugu sezonu?

NAJSTROŽE ČUVANA TAJNA: Serija „Kolo sreće” dobija drugu sezonu?

TV NOVELE

Aleksandar Krstović

Snimanje domaće hit serije Kolo sreće, u kojoj igraju Nela Mihailović, Jana Ilić, Tamara Radovanović, Nikola Šurbanović i druga velika imena našeg glumišta, završeno je pre nekoliko dana. Do juna će biti prikazano oko 200 epizoda, nakon čega ćemo se oprostiti od porodice Raketić. Međutim, nameće se pitanje da li ćemo im zauvek reći zbogom ili će njihova priča samo otići na pauzu, a onda se vratiti sa drugom sezonom.

 

Tv Novele

Aleksandar Krstović

Odgovor na to pitanje dala je glumica Jana Ilić, koja u seriji glumi Marinu kućnu pomoćnicu Drinu. A šta je ispričala o mogućnosti snimanja druge sezone jedne od najgledanijih domaćih serija pročitajte u novom broju magazina TV Novele, koji vas čeka na svim kioscima.

 

Takođe, u novom broju novina TV Novele očekuju vas novosti iz sveta sapunica, kao i intervjui i najsočniji tračevi o junacima serija i to ne samo iz našeg regiona, već i iz Turske i Latinske Amerike. Pogledajte video ispod kako biste zavirili u novi broj, a onda trknite do najbližeg kioska i nabavite svoj primerak na vreme!

PROČITAJTE I: Glumica iz serije Kolo Sreće otkriva sve TAJNE! Ovo sigurno NISTE ZNALI o njoj!

Najnovije na portalu Marie Claire

FOTO: Aleksandar Krstović