Svet

October 25, 2022 09:00

By

Kraj posle 503 epizode: Evo kako se završava serija „Zakletva”

Nove TV Novele su u prodaji

Mada su mnogi mislili da će turska sapunica „Zakletva” trajati večno, na nju je ipak stavljena tačka, a poslednja epizoda nedavno je prikazana u Turskoj. Naša publika će, ipak, morati da se strpi još nekoliko meseci kako bi uživala u finalnim scenama, ali zato je tu magazin TV Novele, koji u novom broju donosi najdetaljniji sadržaj poslednjih epizoda, uz ekskluzivne fotografije iz velikog finala.

Pročitajte: Nove TV NOVELE NAJSTROŽE ČUVANA TAJNA – Serija Kolo sreće dobija drugu sezonu?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TV Novele (@tv_novelesrbija)

U nastavku pročitajte delić onoga što vas očekuje u poslednjim epizodama turske sapunice u kojoj glavne uloge igraju Setenaj Suer, Jagmur Šahbazova, Gokberk Demirdži i Džan Verel. U Kemalovoj kući je u toku oproštajna žurka za Masal – ona odlazi u Beč da nastavi školovanje. Masal je zahvalna porodici na svemu. Odlazi da se spakuje, a Kemal i Narin joj donose poklon koji je podseća na detinjstvo. Mert pronalazi Masalinu oproštajnu poruku – ona je ostavila po jedan snimak za svakog člana porodice. Emir i Gulperi dovode Gulperinog oca Bekira kući.

On poziva Emira u Mardin, u svoj dom. Gulperi pomaže ocu da se smesti u krevet i daje mu lekove. Bekir primećuje da je njegova kći nesrećna i pita je zašto je takva. Ona mu kaže da se veoma vezala za Tarhunove i da će joj odlazak iz njihove kuće u zavičaj veoma teško pasti, te da će joj Jigit nedostajati, kao i ona njemu. Bekir ne vidi problem – kaže da će uvek moći da poseti Tarhunove. Jigit je tužan i besan kad čuje da će Gulperi otići sa svojim ocem.

Da li će Gulperi otići ili će ipak ostati s Emirom, šta će biti sa Kemalom, Narin, Masal, Savašom i drugim likovima koji su oduševili publiku, saznaćete čim nabavite novi broj magazina TV Novele, koji vas uveliko čeka na svim kioscima! Požurite po svoj primerak!

 

AUTOR: Svet

IZVOR: Telenovele

FOTO: Karamel Yapim/Promo via Eccho Rights