nove TV Novele 
Svet

31 јануара, 2023 09:00

Na meti zle koleginice: Evo ko Sanem zabija nož u leđa

U prodaji nove TV Novele 

Kao što je magazin TV Novele već pisao, Demet Ozdemir, junakinja „Sanjalice” i „Zejnep”, odigraće glavnu žensku ulogu u seriji „Ime mi je Farah”, rimejku argentinskog TV hita „Čistačica”. Partner će joj biti Engin Akjurek, zvezda telenovela „Izgubljena čast”, „Ljubav i novac” i „Ambasadorova kći”. Prva klapa je već pala, emitovanje se očekuje uskoro na turskom kanalu Foks, a Demet je već najavila da će turska verzija biti znatno drugačija od argentinske.

– Naravno da će okosnica priče biti zadržana, ali sve drugo će biti izmenjeno. Oni koji očekuju da vide preslikanu priču koja je već viđena verovatno neće biti zadovoljni, jer će ovo biti skroz drugačiji projekat – kazala je Ozdemirova, koja je postala junakinja ove serije nakon što je Asli Enver, Sureja iz „Istanbulske neveste”, zbog trudnoće morala da odustane od angažmana, uprkos tome što je već bila potpisala ugovor sa kompanijom O3 Medya, pišu TV Novele.

Pročitajte: Rekla je svoje – Milica Milša potvrdila odlazak iz serije rečima koje će svi dobro zapamtiti

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TV Novele (@tv_novelesrbija)

Ono što je zanimljivo jeste da je u trci za glavnu ulogu bila i Farah Zejnep Abdulah, koju pamtimo kao Ajlin iz sapunice „Kako vreme prolazi”. No, ona je nakon naizgled beskrajnih pregovora sa producentima odlučila da ipak ne bude deo te priče, a jedan od glavnih razloga je, verovali ili ne, taj što se glavna junakinja zove baš kao ona, tvrdi dobro obavešten izvor.

– Farah se priča dopala, ali je pokušala da natera producente da promene ime glavne junakinje. Plašila se da bi gledaoci mogli poistovetiti fiktivnu Farah s njom, što joj se nimalo nije dopalo. Naravno, produkcija je to smatrala besmislenim, tako da je ime ostalo isto, a Abdulahova nije postala deo projekta – priča izvor. Međutim, plavokosa glumica, koju publika u regionu trenutno gleda kao junakinju sage „Duhovi prošlosti”, gorko se pokajala zbog svoje odluke kad je shvatila da svi mediji pišu upravo o seriji koju je otpisala, te sada koristi svaku priliku da među kolegama popljuje i Demet i Engina.

– Priča kako bi ona bila mnogo bolji izbor od Demet i kako bi sasvim sigurno imala bolju hemiju sa Akjurekom od nje! Ne može da pređe ni preko toga što se glavna junakinja zove kao ona, pa svima govori da su producenti to uradili kako bi projekat dobio publicitet – misli da će publika naziv serije povezati upravo s njom, njenim likom i delom, mada je svima jasno da su to gluposti. Farah možda nije prečesto ime u Turskoj, ali, ruku na srce, nije baš ni retko. Abdulahova nije jedina Farah u Turskoj i smešno je što misli da polaže neku vrstu autorskih prava na svoje ime – priča izvor.

On kaže da Demet i Engina njeni ljubomorni ispadi jako zabavljaju.

– Smešno im je to što ih blati. Na kraju krajeva, ona nikad neće biti popularna kao oni – zaključuje izvor.

Još novosti, tračeva i intervjua iz sveta turskih, latinoameričkih i balkanskih sapunica pročitajte u novom broju magazina TV Novele, koji vas čeka na svim kioscima!

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: Svet

IZVOR: TV Novele

FOTO: Global Agency/Promo Prva