Seher
Svet

15 Avgusta, 2022 19:58

Velika tajna turske zvezde: Seher napustila Fatalnu ljubav, a sada je spremna na nešto potpuno drugačije

Obožavaoci serije „Fatalna ljubav” bili su u šoku kada je objavljeno da je Sila Turkoglu, koja je igrala Seher, napustila taj projekat. Produkcijska kuća Karamel Yapim pretila joj je tužbom ako se ne vrati na set, a ona se oglasila putem svog pravnog zastupnika, tvrdeći da je trpela najstrašniji mobing i da više nije želela da radi u nehumanim uslovima. Zato je, između ostalog, odbila da snimi finalne scene druge sezone. Nakon toga se više nije oglašavala sve donedavno, kada je dala intervju za jedan turski magazin. Međutim, nije želela da govori o napuštanju „Fatalne ljubavi” (to svakako ni ne sme da radi dok situacija sa produkcijskom kućom ne bude pravno „čista”), ali je pričala o svom detinjstvu, ljubavi, karijeri, uzorima i još mnogo čemu. Šta je sve otkrila saznaćete čim nabavite magazin TV Novele, koji vas već čeka na svim kioscima, a mi vam sada dajemo priliku da zavirite u intervju.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели TV Novele (@tv_novelesrbija)

Kakvo je bilo vaše detinjstvo i o čemu ste maštali u tom periodu?
Nikad nisam bila nevaljala devojčica. Obično sam vreme tokom dana provodila u svojoj sobi, igrajući se lutkama. Naravno, uveče bih se igrala napolju sa drugarima iz susedstva. Imala sam srećno detinjstvo. Volela sam životinje i u tom periodu sam maštala o tome da činim dobro. Govorila sam majci da ću otići u Istanbul, imati svoj dom i psa u njemu. I upravo se to dogodilo!

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Emanet (@emanetkanal7)

Kako ste shvatili da želite da se bavite glumom?
Dok čovek upoznaje sebe, isprobava mnoge stvari. Od detinjstva sam imala različite ideje o tome šta želim da radim. Bila sam zainteresovana za slikanje, igrala sam odbojku… Mogla sam da nastavim da se bavim tim stvarima i bila bih uspešna, ali nešto u meni mi je govorilo da to nije dobra ideja. U školi je bio jedan nastavnik koga sam mnogo volela. On je oformio dramsku sekciju. Mogla bih reći da je tada sve počelo. Dopalo mi se to što sam bila deo tima. Nisam tada razmišljala o glumi kao o svojoj profesiji, ali znala sam da želim da radim nešto u pozorištu. Sve dok nisam izašla na scenu i dobila svoj prvi aplauz. Tada sam shvatila da želim da budem glumica i da svojom izvedbom osvajam srca publike. Osećala sam se tako slobodno na sceni! Niko me nije osuđivao, mogla sam da udahnem život osobama koje su potpuno drugačije od mene! Mogla sam da radim stvari koje inače ne bih radila u svom životu!

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Emanet (@emanetkanal7)

Koji je vaš cilj kada je reč o glumi? Da li maštate o nekom posebnom liku ili projektu?
Samo hoću da dam najbolje od sebe. Nemam nikakve specifične ciljeve, ali bih, recimo, volela da makar jednom u karijeri odigram neki ekstreman lik. Uzbuđuje me čak i ideja da se okušam u nečemu što je drugačije.

Nastavak intervjua sa Silom pročitajte u novom broju časopisa TV Novele, u kojem ćete saznati i koji je projekat odabrala za povratak na male ekrane, kao i s kim će stati pred kamere. Iznenadićete se, budući da je reč o nečemu potpuno drugačijem od „Fatalne ljubavi”!

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели TV Novele (@tv_novelesrbija)

 

IZVOR: TV NOVELE

FOTO: Foto: Karamel Yapim/Eccho Rights