Scandal

December 14, 2020 16:40

By

STIŽU JUNACI KOJE ĆETE VOLETI! Večeras u 20 časova na TV Pink-u počinje serija “Zlatni dani”!

Romantična komedija “Zlatni dani”, rađena po poslednjem scenariju velikog Gordana Mihića, a u režiji Marka Sopića, počinje da se emituje večeras u 20 časova na TV Pink, a publika širom regiona moći će da prati ovu seriju od ponedeljka do četvrtka u 20 časova. Za razliku od svih ostvarenja koja smo imali priliku da gledamo na televiziji u prethodnom periodu, serija “Zlatni dani” donosi duh prošlih vremena, I predstavlja priču o važnosti porodice, o ljudskoj dobroti, o (ne)snalaženju u životu, o pravu na ljubav, smeh ili suze.

Radnja serije “Zlatni dani” smeštena je u Beograd i prati mladi par, Laleta i Macu, koji posle neuspelih brakova i samo 48 sati poznanstva, odlučuju da započnu zajednički život. Taman kada sve deluje idilično, u njihove živote ulaze porodica, prijatelji i komšije, koji unose dinamiku i pokazuju da život uvek ima i duhovitu stranu. Sa širokim spektrom neverovatnih likova koje je Mihić kao veliki poznavalac ljudskih karaktera oslikao i sjajnom glumačkom podelom, autorski i rediteljski tim dobio je priliku da se igra unutar romantične komedije kao žanra i naprave jednu lepu televizijsku seriju koja će okupiti čitavu porodicu ispred malih ekrana, kao u neka stara vremena.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Tamara Krcunović (@tamarakrcunovic)

U ovoj seriji su svi ljudi, koliko god da su grešni, uvek su opravdani, topli, to je Mihićev rukopis. Mene ova serija podseća na neka vremena koja smo živeli u detinjstvu, gde su se ljudi voleli na neki mnogo jednostavniji način nego danas – rekla je Tamara Krcunović, a o seriji je govorio I njen partner Andrija Kuzmanović:

Mislim da smo napravili novu formu: ovo nije sitkom, iako je to očekivano. Ovo je porodična komedija sa elementima melodrame i zbog toga bi gledaoci trebalo da gledaju „Zlatne dane“.

I dok je Snežana Savić objasnila šta za nju znači ime serije – “Zlatni dani” – Mima Karadžić je otkrio šta je prema njegovom mišljenju najveći adut serije.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Snežana Savić (@snezana_savic_fan)

Postoji jedan divna rečenica u seriji, i glumci je često spominjemo u nekim scenama: „Svaki čovek u svom životu naiđe na zlatne dane“, misleći na one dane kada nam sve ide od ruke, kada uhvatimo sreću, i to je metafora za naslov ove serije – rekla je Snežana, a za Mimu je najveća prednost ove serije:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Mima Karadzic (@karadzicmima)

Ja sam glumac, pitate mene: pa glumci naravno, oni su uvek najveći adut serije. Pogotovo što mislim da su ovo sve sjajni glumci. Ta igra koju smo na neki način uspostavili jeste neka vrsta sitkoma, koji nije samo romantičan, već i duhovit i drčan. Sve u svemu, pored glumaca, još jedan adut serije je šarm, kao i kod čoveka – kaže Karadžić.

U seriji “Zlatni dani” ćete pored Andrije Kuzmanovića u ulozi Laleta i Tamare Krcunović u ulozi Mace, gledati i Mimu Karadžića, Dušanku Dudu Glid, Snežanu Savić, Aleksandra Radojičića, Mladena Sovilja, Feđu Stojanovića, Ljiljanu Stjepanović, Amara Ćorovića, Milicu Bašić, Miloša Đorđevića Coku, Maju Šipovac, Uroša Jakovljevića, Janu Milosavljević, Branka Jankovića, Borku Tomović, Marka Živića, Mladena Andrejevića, Evu Ras i mnoge druge.

Sjajna glumačka ekipa, maestralni scenario koji potpisuje jedan od najboljih srpskih scenarsta Gordan Mihić, odlična režija Marka Sopića i topla, porodična i ljudska priča su ono što će ovo ostvarenje izdvojiti od svih ostalih. Serija “Zlatni dani” počinje večeras u 20 časova i emitovaće se od ponedeljka do četvrtka u 20 časova na TV Pink!

FOTO: PROMO