Udvarači Milice Kon
LOŠE VESTI

June 20, 2022 19:49

By

Da li postoji rizik da se rak razvije? Ispovest Milice Kon koja slama srce: Moja majka je umrla, meni je preče da živim…

Supruga Marka Kona se borila s rakom a evo da li postoji dalji rizik

Milica Kon je izjavila da na vreme posećuje lekare i obavlja redovne kontrole.

Pročitajte: Marko Kon govori o dramatičnom toku bolesti koju je preležao 

– Ja sam onaj dobar učenik, dakle, dva puta godišnje se ide kod ginekologa. Napipala sam nešto i hirurzi su isprva smatrali da je to masno tkivo i da mogu da ga operišem ako mi smeta – izjavila je Milica.

Ipak, vesti na daljim pregledima nisu donele dobru dijagnozu.

– Kasnijim pregledima se ustanovilo da je u pitanju kancer koji je bio u nekoj ‘kapsuli’ i narastao je dva centimentra za šest meseci – otkrila je.

Milica je ispričala da joj je iskustvo sa rakom već dobro poznato, suočila se u porodici sa opakom bolešću, prenosi Nportal.

Pročitajte: Na žurki povodom snimanja nove serije prisustvovao veliki broj ZVEZDA, ali OVAJ bračni par je svojim pojavljivanjem IZNENADIO SVE! (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivana Canić Makeup (@caniceva)

– Onkološko odeljenje posećujem od svoje sedme godine zato što mi je i mama bolovala od kancera. Tu sam se zaista nagledala svega. Tvrdim da je moja mama umrla od kancera zbog količine stresa sa kojom se nosila. Nije znala da se izbori za sebe, ni na poslu, ni van njega. Mnoge žene danas obolevaju zato što ćute, trpe, nesrećne su. Sve ima svoje – izjavila je voditeljka u emisiji na TV K1.

Voditeljka je iskazala zabrinutost zbog toga što mladi ne vode računa o svom zdravlju.

– Kod mene se pojačala želja za preventivnim pregledima kada sam krenula da se družim s omladinom. Pošto sam malo slobodnog duha, pa pričam sa svima, zgranula sam se kada sam saznala da devojke pretežno ne koriste prezervative, niti posećuju ginekologe. Ta brojka me je deprimirala, a već sam pomalo hipohondar, pa mi nije trebalo mnogo da mi redovne posete ginekologu pređu u naviku. Krenula sam na i psihoterapiju, tako da se držim pod kontrolom – rekla je Milica.

Pročitajte: Supruga Marka Kona operisala kancer, popularna voditeljka se oglasila iz bolničke postelje (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milica Kon (@milicakon)

– Uskoro ću raditi taj BRCA test koji pokazuje da li postoji rizik da se kancer razvije. Ako bude bilo potrebno da se uklone dojke, meni to neće biti problem. Meni je preče da živim – naglasila je Milica.

Svoju borbu je objavila na društvenim mrežama, ali ljudi iz njene okoline je nisu podržali zbog takvog čina.

– Mnoge žene su mogle da se poistovete sa mnom kao sa jednom ženom iz naroda. Žene su sebi na poslednjem mestu. Da bi bila supruga, mama, domaćica i sve ostalo što žena jeste, moraš da budeš živa, zdrava i, pre svega, dobro – zaključila je Milica gostujući.

AUTOR: SVET

IZVOR: Nportal

FOTO: Instagram Screenshot