Supruga Nedeljka Bajića Baje
Svet

28 Septembra, 2022 11:43

Nedeljko Bajić Baja godinama krio suprugu: Ova lepotica je majka njegove dece (foto)

Supruga Nedeljka Bajića Baje je prava lepotica

Nedeljko Bajić Baja oduvek je važio za pevača koji svoj život čuva daleko od očiju javnosti.

Te, zbog toga niko nije ni znao šta se dešava u ljubavnom životu popularnog muzičara. Jedno vreme se šuškalo da je bio u ljubavi sa koleginicom Anicom Milenković, što nikada nije potvrđeno.

Pročitajte: Nedeljko Bajić Baja – Nikada nisam bio gladan para i ruku ne zavlačim u tuđe džepove

Ivan Vučićević

Međutim, 2018. godine je kao grom iz vedra neba odjeknula vest da se Bajić razveo, a javnost je bila veoma iznenađena, jer je malo ko znao i da je oženjen.

Ispostavilo se da je pevač od 2013. pa do 2018. godine bio u braku sa Ivanom,devetnaest godina mlađom lepoticom iz svog spota za pesmu „Mokra do kože“.

Ona mu je, kako izvor blizak pevaču tvrdi, rodila ćerku Milicu i sina Marka, koji su posle razvoda ostali da žive s majkom.

Pročitajte: Neprimereno za nacionalnu instituciju – Baja na Velikoj sceni Narodnog pozorišta

– Ivana i Baja su se razišli mirnim putem, bez svađe i teških reči. On je neko ko nikada nije želeo svoj privatni život da izlaže javnosti. Ivana je to bez pogovora prihvatila. Verujem da ni jedno ni drugo nikada neće govoriti o razlozima razvoda, prvenstveno zato što žele da zaštite svoju decu. Oboje podjednako brinu o njima, iako su deca ostala da žive sa majkom. Baja se i dalje brine o tome da njegovi naslednici, ali i bivša supruga žive lagodno – kaže pevačev prijatelj.

Pevač na ovu temu nije želeo da govori, samo je istakao da nikada nije skrivao svoju porodicu, ali da nikada nije ni želeo da ih izlaže očima javnosti, jer jenjegov posao jedno, a privatni život nešto sasvim drugo.

A, kada je njegov posao u pitanju, Bajić je istakao da je novi album u pripremi.

 

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ, PRINTSCREEN, INSTAGRAM