Suzana Mančić i Simeon Ocomokos svet portal svet
Svet

June 24, 2024 18:15

By

Delovali su kao par koji se nikad ne svađa, ali… Posle 25 godina ljubavi sa Simeonom Suzana otkrila šta se dešava među njima

Suzana Mančić i Simeon Ocomokos nisu kao svi bračni parovi

 Suzana Mančić i Simeon Ocomokos zajedno su već 25 godina, a naša voditeljka je tek 2018. godine, na njeno inisistiranje grčkom biznismenu rekla DA.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Vesna de Vinca, Ph.D (@vesnadevinca)


Pored toga što je lepa voditeljka zaprosila Simicu, kako ga zove, ona je insistirala i da potpiše predbračni ugovor kojim je njegovim ćerkama stavila do znanja da ne želi ništa od njegove imovine.

Suzana Mančić i Simeon Ocomokos umeju i da se posvađaju

Iako su stupili u brak Suzana i Simeon su rešili da život nastave svako u svojoj državi, a viđaju se kada god im to obaveze dozvole.

– Simeon i ja smo u ljubavi preko 20 godina, i to je prosto jedno čudo – započela je intervju za Alo Suzana i otkrila da ni u njenom braku nije sve svaršeno, kao i kod svih ostalih parova.

Suzana Mančić i Simeon Ocomokos svet portal svet

Photo: Antonio Ahel/ATAImages

– Ja sam Škorpija, on je Vodolija. I dobro je što ne živimo zajedno. Jer zajednički život dovodi no nervoze, vrcaju varnice, ali i to mora da se desi. I ponekad se nas dvoje dobro posvađamo, i onda posle meni bude žao.

Suzana Mančić i Simeon Ocomokos svet portal svet

Ata images

I onda mu ja kažem “Simaki, to je dobro što se mi nekada posvađamo”, a on me gleda onako grčki mudro. To znači da među nama i dalje ima strasti.

Na sve to Simeon kaže samo jedno:

– Je l’ ? Dobra ti je ta filosofija – otkrila je voditeljka.

 

 

AUTOR: SVET

IZVOR: GLORIA

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM