svadba Tamare Milutinović svet novine svet portal
Svet

June 6, 2024 18:20

By

Svadba od 30.000 evra: Prve slike Tamare Milutinović u venčanici, izgleda kao milion dolara, majka na ivici suza FOTO

Svadba Tamare Milutinović je za pamćenje

Pevačica Tamara Milutinović udala se krajem aprila prošle godine za fudbalera Darka Jevtića, a danas su njih dvoje napravili gala slavlje povodom venčanja i krštenja ćerke. Naime, Svadba Tamare Milutinović i krštenje održaće se u jednom od najskupljih prestoničkih restorana u Beogradu.

Svadba Tamare Milutinović – Majka je bila glavna zvezda, progovorila i o zetu 

U kući pevačice u Rušnju je prava žurka, a mladina majka je pred kamerama “Blic” progovorila o zetu.

Pročitajte Tamara Milutinović izašla iz porodilišta – Evo koje ime su ponosni roditelji izabrali za svoju mezimicu

– Uzbuđena sam, zet je super kao da sam ga ja rodila – poručila je ona.

svadba Tamare Milutinović svet novine svet portal

Ivan Vučićević

svadba Tamare Milutinović svet novine svet portal

Ivan Vučićević

Tamarina majka je obukla šarenu toaletu na kojoj preovlađuje ljubičasta boja sa zlatnim detaljima, dok je otac bio u elegantnom odelu.

Tamara je nedavno govorila o svojoj svadbi i fudbaleru koji ju je očarao pri prvom susretu.

svadba Tamare Milutinović svet novine svet portal

Ivan Vučićević

– Maštala sam o venčanici kao sve žene ovog sveta. Još uvek zajedno maštamo o tom danu. Ne znam kako će preživeti kad me budu izvodili iz kuće. Ja sam mislila da oni nikad neće biti zadovoljni mojoj izborom.

Pročitajte Tamara Milutinović izašla iz porodilišta – Evo koje ime su ponosni roditelji izabrali za svoju mezimicu

– Naravno da su presrećni što je u našu porodicu došao čovek dobrog i velikog srca. U nekom momentu pomislim da ga više vole od mene. Srećna sam što imam takvog čoveka pored sebe.

svadba Tamare Milutinović svet novine svet portal

Ivan Vučičević

– Tamara i Darko zaista su našli sreću jedno pored drugog i otkako su imali građansko venčanje, bila im je velika želja da se venčaju pred Bogom.

Svadba Tamare Milutinović i krštenje Emili – Dva prelepa povoda u jednom danu, pogledajte kako su izgledali 

– S obzirom da imaju Emili, isplanirali su da spoje venčanje u crkvi i njeno krštenje prve nedelje juna – kaže izvor blizak Tamari, a potom otkriva da ona i njen suprug Darko ne žale pare kako bi taj dan prošao baš kako su zamislili.

– Iako je Tamara skromna, Darko je taj koji joj je stotinu puta rekao da ne gleda na finansije i da organizuje sve po svojim zamislima bez da razmišlja o troškovima. Odabrali su najskuplji restoran u prestonici, i pozvali oko 300 zvanica od kojih mnogobrojnu porodicu, bliske prijatelje i kolege. Samo sala će ih koštati nešto manje od 30.000 evra, a gde su dekoracija, muzika, stajlinzi, torte i crkva. Biće to pravi spektakl u kom će sasvim sigurno uživati svi prisutni – navodi izvor za Alo i ističe da pevačicu više od venčanja raduje mezimicino krštenje.

Na svadbu su stigli, Kaća Grujić i njen suprug Gobelja, Aleksandra Mladenović i mnogi drugi, pogledajte u galeriji ispod:

Andreana Čekić takođe je stigla na svadbu a svojim izdanjem sve je oduševila. Bila je bila u miniću koji je istakao njene noge.

Nosila je čuvenu birkinku, torbu čija cena, zavisno od modela, ide od 10.000 do neverovatnih 40.000 evra.  Andreana je bila odlično raspoložena, te je poručila da jedva čeka da se svi zajedno na veselju provedu kako dolikuje.

– Ja se više neću udavati! – rekla je Andreana prisutnima u svom stilu kroz smeh.

AUTOR: SVET

FOTO: Ivan Vučićević