Svet

13 Decembra, 2020 15:00

SVET na GAJBI kod Dragane Katić! Stan je SREDIO sin Boban

Dragana Katić odiše elegancijom i stilom, pa je i njen životni prostor dobro organizovan i uređen sa ukusom.

„Obožavam svoj stan jer je delo mog sina“

Za to je zaslužan njen sin Boban, koji je ove godine diplomirao arhitekturu, pa mu je mama prepustila izbor nameštaja i boja, a postavka dnevnog boravka bila je Bobanov diplomski rad.


Obožavam svoj stan, upravo zato što je delo mog sina. Boban je trenutno u Nemačkoj na master studijama i čekam da mi pošalje rešenje za porodične fotografije, kako da ih postavimo“.

„Slike mojih pokojnih roditelja, nalaze se na omiljenoj Bobanovoj komodi ispod televizora pa ih pogledam svakog dana. Spavaće sobe su na spratu, tamo samo prespavam, a najveći deo dana provodim u dnevnoj sobi čitajući na dvosedu ili trosedu, a kada je lepo vreme na terasi”, kaže Dragana.

Ceo stan je u ogledalima, pa čak i plakar u predsoblju, a cveće kupuju stalno. Ideja sina da u dnevnu sobu stave bife, nije joj se dopala, ali savršeno se uklopio. Stan je jako sunčan, što Dragana posebno voli, pa na prozorima nema zavese.


Od aprila do kasne jeseni Dragana je na terasi, gde ima jednu ležaljku, stočić i jednu biljku. Tu uživa u suncu, vazduhu, knjigama, a društvo joj pravi njena najbolja prijateljica maltezer Gita.

“Na knjige sam najosetljivija ako ih nekom pozajmim napišem na papir i maltene izdam karticu kao u biblioteci”, kaže Dragana

Kuhinja joj nije omiljeni deo stana, jer ne voli da kuva, ali i te kako joj je bitno da je lepa i čista.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: IVAN GAJIĆ/SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ/SVET