Svetlana Bojković
Svet

16 Avgusta, 2022 09:13

Svetlana Bojković iskreno o najvećoj borbi svoje ćerke: Pomirila sam se s tim da neću imati unuke

 

Svetlana Bojković jedno od najcenjenijih imena domaćeg pozorišta, ali i kinematografije, celog života ćerki Katarini pruža neizmernu podršku. Kako je glumačka diva ispričala, svaku mladalačku traumu svoje naslednice je dvostruko propatila, a najviše se obradovala kada je Kaja dobila jedinu nagradu kojom ona, uprkos višegodišnjoj karijeri, nikada nije nagrađena.

Pročitajte: Hteo je da me iznenadi, a onda je izvadio batak – Ljubavna priča Cece Bojković i Miloša Žutića će vas nasmejati do suza

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Katarina Zutic (@kaja_zutic)

– Najviše sam se radovala kada je dobila Sterijinu nagradu, jedinu koju ja nikad nisam dobila. To je za mene, njenu majku, bilo posebno važno. Ako Bog hoće da te kazni i učini da se ‘najedeš’ glume, onda odredi da ti i dete bude glumac – ispričala je Ceca Bojković koja je bila uz ćerku i tokom njene borbe za potomstvo.

– Kaja je imala veliku podršku svog muža i moju, naravno. Srećna sam što smo to prevazišli. Toliko ljudi nema decu, pa živi dobar i ispunjen život. Naravno, lepo je imati unuke koji nastavljaju tvoju porodičnu istoriju. Ja to neću imati, a Katarinina i moja životna priča za mene je velika nagrada. U mom ovozemaljskom trajanju ogleda se sve što sam htela i umela“, rekla je glumica za „Gloriju“ koja je svojevremeno ispričala da je Kajino rođenje doživela kao dar od boga.

Pročitajte: Ni njima ne cvetaju ruže – Kad vidite kolike su penzije glumcima i pevačima, utešićete se

Svetlana Bojković

Ata images

Jako sam želela da rodim, a imala sam, pre toga, probleme sa trudnoćama. Zato sam ovu trudnoću prihvatila kao dar od Boga. Bila sam vrlo srećna. Tokom ove trudnoće imala sam samo pozitivne misli. A porođaj sam doživela kao kosmički doživljaj. Jer, ne postoji ništa na ovom svetu što može da se poredi sa trenom kad sam čula prvi plač moje Kaje – rekla je Bojkovićeva.

Katarina Žutić već deset godina uživa u zajednici sa muzičarem Nemanjom Aćimovićem, a pre toga je četiri godine u braku sa Sašom Lazarevićem, a tokom period razvoda, kako sama kaže, nije bila zainteresovana za muškarce.


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

IZVOR: Lepa i Srećna

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM