Star

September 10, 2020 11:30

By

Svi u ŠOKU! Fran Pujas otkrio svoju TAMNU STRANU i zatražio OPROŠTAJ od majke! (VIDEO)

Zadruga 4 polako se zahuktava, a nova radio-emisija u kojoj su domaćini Kristijan Golubović, Nenad Lazić Neca i Miki Đuričić već je privukla pažnju gledaoca. Led je probio  Fran Pujas koji svojom neobičnom pojavom intrigira javnost.

“Želim da se promenim na bolje!”

Mladi Zagrepčanin se predstavio publici, ali i izneo neke detalje koji su ga mogli mnogo koštati u životu.

„Ja sam Fran, dolazim iz Zagreba, ’97 sam godište. Pozvali su moju curu Paulu i dogovorili smo da zajedno uđemo, da upoznamo nove ljude. Ovo nije lagano, ali eto, zajedno nam je lakše. Ja mislim da sam specifičan dečko, ne samo zbog tetovaža, nego i po tome što sam pozitivac. Od malih nogu mi nije štimalo i uvek sam voleo sve što mi je bilo zabranjeno. Ovakav život će sigurno doneti neke rezultate”, počeo je priču Fran i nastavio:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fran Pujas (@nfra666) on

„Oprosti majko, imao sam period godinu i po dana života, nisam bio pravi ovisnik, ali sam voleo uzimati kokain i jedino šta mi je donelo u životu su probleme i dugovi. Počeo sam psihički pucati i želim mladima naglasiti da beže od toga, to je sve lepo i divno, ali taj početak brzo prođe. To je najveće zlo koje postoji, iskreno je govorio zadrugar koji je na pitanja iz opšte informisanosti pokazao zavidno znanje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fran Pujas (@nfra666) on

Zatim je podelio sa gledaocima svoje iskustvu u zatvoru i da ga je devojka Paula čekala da izađe.

„Bio sam dva puta u zatvoru, Paula me je primila u stan, dok sam bežao od policije i čuvala mi je pse, prava cura, slala mi je pakete, hvala joj na tome! Ona mi je pomogla i naterala me da se maknem od uličnog života, jer mi je pokazala da vredim puno više. Moja majka je radila u policiji, a sada čuva političare. Ona nije mogla da me sačuva i pored toga čime se bavi. Kolege su je zamrzeli na poslu, ali mene moja majka voli i prava je majka. Žao mi je, ali u tom periodu života sam gledao da imam što manje kontakta sa majkom, da joj ne stvaram probleme. Sada imamo dobar odnos i sada je srećna što sam sa Paulom. Vidi da hoću da se promenim i biće još bolje, završio je Fran svoju ispovest.

Pogledajte video u nastavku:

FOTO: ATA IMAGES/ INSTAGRAM