Star

1 Juna, 2021 18:00

Tajni PLAN Tare i Ivane! Ovako će da UNIŠTE Ša!

Tek što je otputovala kod oca u Makedoniju, Taru Simov je saznala da je Ša ostavio javno u programu uživo. Na prvu loptu nije mogla da veruje, ali je kasnije shvatila da je ipak izdao. Zato je odlučila da pozove Ivanu Aleksić, njegovu još uvek zakonitu ženu.

Ša ne sluti šta ga čega kad izađe!

Tara je pobesnela zbog Ša i zato je odlučila da mu se osveti! Kada se malo smirila, pozvala je telefonom Ivanu, koja je pristala da razgovaraju i da je sasluša. Dugo su pričale, Tara joj je otkrila šta joj je sve Nenad ispod jorgana pričao o njoj i njihovom braku i nekim tajnama koje su njih dvoje imali posle Zadruge. Ivana je bila šokirana šta čuje! Prosto nije mogla da veruje da je Ša pričao njihove intimne stvari koje su znali samo njih dvoje – objašnjava za Star  jedan od Tarinih drugova koji je upućen u dešavanja i nastavlja:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ivana (@_ivv_)

Ivana je mnogo razočarana, a sada kada je čula šta je sve Tari pričao, odlučila je da se ne sastane sa njim kako je prvobitno planirala. Sve će sa njim rešavati preko advokata, ne želi da ga vidi više nikad. Sve što je planirala da mu ostavi, sada će tražiti od suda da dele na pola. Sada je besna i rešila je da ga urniše kada izađe napolje, baš kao i Tara koja joj je rekla da ni ona neće Nenadu ostati dužna, najviše jer je rekao da je ostavlja jer ne želi da vraća njen dug od 50.000 evra. Sada su obe shvatile koliko je dvoličan i da je sa obema igrao prljavu igru i sve to da bi dobio neke pare. One su se dogovorile da se i lično vide kada se Tara vrati u Beograd, ali da to bude njihova tajna. Verovatno će zajedno smisliti osvetu koju je zaslužio i sve će mu debelo naplatiti – završava naš izvor.

AUTOR: JELENA VUJINOVIĆ

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ