TAKI
Star

January 4, 2021 15:48

By

Taki OPLEO po Janjušu! „Ni dušmanima ne bih poželeo da im ON bude ZET!”

Otac kontroverzne zadrugarke Maje Marinković, Taki Marinković progovorio je o ćerkinom odnosu sa do skoro oženjenim Markom Janjuševićem Janjušem i otkrio da li se plaši onoga što bivši košarkaš tvrdi da zna o njemu.

Nije štedeo reči!

Maja je i dalje zaljubljena, nadam se da će se odljubiti. Zaljubljena je u nesretnog Janjuša. Maja je našla zaštitu u Kristijanu i Čorbi, da se skloni od Janjuša. Nemoguće je da se emocija izbriše za dva dana – rekao je Taki u emisiji „Premijera vikend specijal” i još jednom istakao da nema lepo mišljenje o bivšem košarkašu:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Taki Tadza (@takitadza)

To se dešava danima, on je nasilnik. To je ljubav, to je nenormalna ljubav. Ja sam je kaznio, nisam joj poslao čestitiku podrške. Ona je ponovo napravila lom i nije još došlo do glave. Za Novu godinu sam joj poslao da bih je uzdigao. Nisam u kontaktu ni sa kim iz njegove familije. On je imao aferu i u prvoj Zadruzi, nije zbog Maje izgubio ženu. On je proganja i govori joj najružnije stvari. On je indijanac, čega da se plašim, jednog Janjuša. On ne može ni Maju da plaši – rekao je Marinković i dodao:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Marko Janjušević JANJUŠ (@mali_janjus)

On zna sve o meni, sad je dobio krila, moraćemo da mu srežemo krila kad bude izašao. Ne znam koliko mu je dala novca, ali veća količina novca fali. Maja je ostala kući sa 100 e, a veliki novac je dobila. Ona je dobila da finansira Janjuša. Maja dominira u kući, on nikad neće da nađe neku kao što je ona. Ni najvećim dušmanima ne bih poželeo da im Janjuš bude zet – zaključio je Taki.

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ