Tamara Đurić žestoko isprozivala Laću
Scandal

18 априла, 2022 11:19

Dala hirurgu 10.000 evra da je unakazi: Starleta otkriva detalje svih operacija, ovo će vas šokirati

Tamara Đurić operacije ne krije i otvoreno o njima govori

Poznata starleta i rijaliti zvezda Tamara Đurić nikada nije krila da je na sebi uradila veliki broj estetskih intevencija. Naprotiv, ona ističe da ih radi kako bi se osećala mnogo bolje a na zahvate je dala basnoslovnu cifru.

Starleta otkriva da je grudi operisala deset puta, a zadnjicu čak 20! Đurićeva je mnogo puta išla „pod nož“, a sve to koštalo ju je više od 50.000 evra.

Pročitajte: I pored prošlogodišnjih komplikacija, Tamara Đurić je PONOVO OPERISALA ZADNJICU

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tamara Djuric (@tamarastar89)

– Sa 18 godina stavila sam 250 kubika. Sada, posle deset operacija, imam 600 kubika u grudima. Znam da su prevelike, ali ja tako volim. Zato sam to i platila 20.000 evra – rekla je Đurićeva na početku razgovora i dodaje da je zadnjicu morala da operiše mnogo puta, ali ne iz estetskih, već iz zdravstvenih razloga:

– Imala sam 20 intervencija na gu*i, u jednom trenutku mi je čak život bio ugrožen. Pre pet godina u zadnjicu sam ugradila ‘akva-filer’, materijal koji nije bio dovoljno ispitan. Dobila sam infekciju, pa je posle mog slučaja taj materijal zabranjen u Srbiji, ali i u čitavoj Evropi.

Tamara Đurić je nakon teških intervencija osigurala zadnjicu na čak 250.000 evra.

– Ispostavilo se da je to bio pametan potez. Pošto sam iz zdravstvenih razloga morala da imam još operacija, osiguranje mi je pokrilo skoro sve troškove. Ja sam morala da platim tretmane specijalnim iglicama koji su koštali 20.000 evra – priča naša sagovornica.

Pročitajte: Tamara Đurić ANALIZIRA ESTRADU: Ana je labilna, zapustila se zbog Raste!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tamara Djuric (@tamarastar89)

Tamara Đurić – Operacija zbog koje se pokajala

Tamara Đurić je nedavno otkrila da poslednji zahvat koji je odradila, operacija nosa, nikako nije bila zadovoljna. Ovaj zahvat platila je čak 10.000 evra.

– Iz samo njemu poznatih razloga podigao mi je nos nagore, umesto da mi ga smanji. Nije mi radio operaciju, niti lomio nos, već mi je samo podigao hrskavicu. Uskoro idem na novu operaciju u Beogradu. Ne smetaju mi komentari da ličim na Majkla Džeksona, ali nos mi smeta – iskrena je starleta.

Pročitajte: NESVAKIDAŠNJI POKLON TAMARE ĐURIĆ: Ovo nema nijedno dete!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tamara Djuric (@tamarastar89)

Pored grudi, guze i nosa, Tamara je stavljala silikone u usta i podigla jagodice.

– Radila sam „spajder veb“ tretman. Nitima su mi podizali lice. Polovinu svog mesečnog budžeta dajem na negu lica i tela – kaže Đurićeva.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SCANDAL

FOTO: Instagram / Rajko Ristić