Svet

23 Marta, 2021 10:00

Tanji Savić VRAĆAJU sinove ali BORBA tek predstoji!

Nedavno smo saznali da će Tanja Savić konačno videti sinove Maksima i Đorđa nakon godinu dana, a sada je Tanja obajvila da joj se sinovi vraćaju, ali da borba za starteljstvo tek predstoji.

Borba za starateljstvo

Kako je Tanja ispričala za medije, sud u Australiji je odlučio da se njeni sinovi vrate u Srbiju, a da je za odlučivanje o starateljstvu nadležan sud u Srbiji.

Zvanično sam dobila presudu da vratim decu. Nemam i dalje starateljstvo nad decom, to nije rešeno, moraćemo da se borimo iz Srbije za to. Presuda je samo donela tu odluku da deca treba da se vrate u Srbiju jer sam ja svim papirima dokazala da su deca živela ovde, da su imali boravak, da su se ovde školovala, da smo ovde više vremena provodila nego u Australiji – ispričala je Tanja, piše Kurir.rs

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TANJA SAVIC (@tanja_savic_private)

Čula sam se sa decom, zbunjeni su, bili su bez mene godinu dana, a sad znaju da će biti bez tate. To je prekretnica u našim životima koja je teška. Ne znam šta da pomislim. Jako mi je žao zbog sebičluka jednog roditelja, a to u ovom slučaju nisam ja. Ostvarila mi se velika želja za moj rođendan i ne postoji srećnija mama od mene. Još nemam mogućnost da zagrlim decu, biće to uskoro – dodala je Savićeva, a potom istakla da i dalje ima čitav spisak neostvarenih želja iako se najveća ostvarila, navodi Kurir.rs

Imam želje, nisam sve ostvarila. Ipak, srećna sam žena jer me sitnice čine srećnom – rekla je ona je pevačica. Tanja Savić je i nedavno proslavila rođendan, a prthodno se oglasila emotivnom porukom na Instagramu, gde je napisala koliko joj sinovi nedostaju i kako joj daju snage da nastavi borbu.

Moje dve najveće ljubavi. Maksim i Đorđe. Svih ovih 335 dana bez vas bilo je uzalud. Iako sam bila jako usamljena, nekako, uz vaš smeh koji (uprkos fizičkoj razdvojenosti od vas) nikako nije jenjavao u mojim mislima i bio mi je ujedno i podstrek za dan kad vas budem ponovo videla. Taj glas mi je davao nadu. Glas mojih anđela. Samo mi znamo kako je ta ljubav između nas carobna. – napisala je ona.

FOTO: IVAN VUČICEVIC