Scandal

3 Marta, 2021 22:00

Tanjina DECA STIŽU u Srbiju! Pevačica priložila sve DOKAZE protiv Dušana!

Konačno, posle skoro godinu dana agonije, Tanja Savić rešila je da ispriča sve muke i torture koje je prošla sa mužem Dušanom! Naime, ona se nada da će australijske vlasti imati sluha za njen problem, te da će joj vratiti decu, pa je zato i olakšala dušu i rekla kako je izgledao njen život u braku od prvog dana!

Tanjina deca stižu u Srbiju!

Tanja je vrlo brzo shvatila da je Dušan manipulator i da je opasan, ali kako je već imala jednog sina, a onda je zatrudnela i sa drugim, nije se usudila da napusti sve i pobegne – objašnjava nam izvor i dodaje:


Sada joj je jasno da je Dušan namerno napravio drugo dete samo da bi ona ostala uz njega i da se ne bi razvela. Znao je da se Tanja neće usuditi da deci uskrati porodicu i to je i iskoristio. I sama je to sve pričala, a dvosmisleno je objasnila da je bila žrtva nasilja – kaže izvor, a Tanja se ovako izjadala:

Uz psihičko maltretiranje ide i psihičko! Oterao je sve ljude od mene, kolege su bežale od nas na nastupima jer je on stvorio takvu atmosferu, a sve to je radio da meni niko ne bi pomogao. Nisam znala šta ću sa sobom, samo sam plakala i patila i nadam se da ću sada uspeti da se izborim za svoju decu i sebe – rekla je Tanja, a izvor dodaje:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TANJA SAVIC (@tanja_savic_private)

Sada Tanja ima podršku, vlasti iz Srbije u kontaktu su sa Australijom oko tog slučaja i Dušanu je već naloženo da se javlja Tanji svaki dan u šest sati kako bi ona videla decu. On s njom odbija da komunicira, pa je kupio deci telefon preko kojeg se oni čuju s majkom. Tanja je inače sve dokaze skupila i objedinila i sada i te kako ima dosta toga protiv muža. Ali njoj nije bitan on, samo želi decu uz sebe i to je sve. Sa njim je davno završila, samo ga je iz straha trpela – završava izvor.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/SCANDAL