Telo Jelene Rozge u petoj deceniji
Svet

November 11, 2022 09:00

By

Jako puno spavam… Najlepša i u petoj deceniji, Jelena Rozga konačno otkrila velike vesti

Telo Jelene Rozge u petoj deceniji izgleda fantastično, evo u čemu je tajna

Hrvatska pop zvezda Jelena Rozga nedavno je ušla u petu deceniju, a sudeći prema izgledu, reklo bi se da ima 25. godina. Jelena je istakla da je san jedan od ključnih faktora na njen izgled, kao i to da ne unosi alkohol, a gazirane sokove ne pije iz zdravstvenih razloga:

Porčitajte: Kako da ovog leta budete žena u top formi – Jelena Rozga otkriva tajnu besprekornog izgleda

Instagram printscreen

– Jako puno spavam, nikad ne konzumiram alkohol. Ja ne znam kakvog je ukusa vino i ostali ti proizvodi. Uglavnom pijem samo vodu, pre nekoliko godina sam izbacila gazirane sokove, prvenstveno zbog srca i štitne žlezde. Idem na masaže, lagane terapije i jako malo se šminkam – tvrdi Rozga.

Pročitajte: Kraljice crvenog tepiha – Sara Jovanović, Nataša Bekvalac i Jelena Rozga elegantnim toaletama osvojile Zagreb (FOTO)

Foto: ATA images

Pevačica je prepoznatljiva po belom tenu koj čuva od Sunca već nekoliko godina. Ona skoro nikad ne otkriva tajnu svog izgleda ali je sada odlučila da sa ženama podeli ključ…

– Na sunce ne izlazim, ranije su me gledali kako sam tako bela, a iz Splita sam, ali navikli su se sada da sam to ja – kaže pevačica.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial)

Ona je otkrila šta je ključno za njenu vitku liniju:

– Ne treniram, ali jako sam aktivna i energična, to me puno troši. Verovatno i genetika i klasičan balet kojim sam se bavila pre nego što sam počela da pevam u grupi “Magazin”, pa mogu sebi sada da priuštim da posle svirke pojedem burek, popijem jogurt i legnem da spavam – sa osmehom ističe Jelena za “Prvu”.

AUTOR: SVET

IZVOR: Espreso

FOTO: ATA images