Dragana Mirković na meti prevaranta
neverovatno

5 Novembra, 2022 21:00

Horor, ovo se ne dešava: Dragana Mirković se oglasila javno i sve otkrila, pevačica preklinje za pomoć FOTO

Dragana Mirković na meti prevaranta – moli za pomoć

Kada je neko uspešan i popularan poput nje, često oseti i onu drugu stranu te medalje, iskorišćavanje i prevaru. Dragana Mirković godinama na javnoj sceni karijeru gradi svojim vanserijskim glasom i hitovima, nikada se nije bavila skandalima, spletkama niti su je mediji u to uvlačili.

Pročitajte: Potpuna promena – Dragana Mirković sa kratkom kosom izgleda neprepoznatljivo (foto)

Dragana Mirković na meti prevaranta

Foto: Ata images

Ono što je najviše nervira jeste nepravda, pa se tako nedavno javno obratila svima govoreći da ne želi svoju decu da izlaže medijskom pritisku, te da je njenoj mezimici Manueli iz tog razloga „prekipelo“, pa je obrisala sve društvene mreže. Ono što nije ni mogla da sanja šta je čeka, desilo se ubrzo zatim.

Naime, Dragana Mirković na meti prevaranta našla se nedavno kada je određena firma iskoristila njenu fotografiju u privatne svrhe reklamirajući proizvod za mršavljenje. U reklami su naveli da je luče iz Kasidola koristeći taj produkt smršala 21 kilogram za kratki vremenski rok. Pevačica je, videvši ovu malverzaciju odmah odreagovala na svom „Instagram“ profilu moleći sve njene fanove da ne nasedaju na laži.

Pročitajte: Zloupotrebljena sam – Dragana Mirković i Toni Bijelić pogođeni Manuelinom odlukom, desila se strašna stvar

Dragana Mirković na meti prevaranta

Foto: Instagram

– Ovo nije istina, ja ne reklamiram proizvod koji je opasan po zdravlje, i nikada nisam imala 21 kilogram viška. Prevara, čuvajte se – napisala je Dragana vidno uzrujana zbog ovih laži.

Verujemo da će pevačica preduzeti sve neophodne korake kako bi onaj ko se nalazi iza ovog zlodela bio pravno sankcionisan, i nadamo se da Dragana Mirković na meti prevaranta se više nikad neće naći.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

FOTO: Rajko Ristić