Razgovor Karleuše i Aleksandre Prijović svet portal svet
Svet

December 4, 2023 10:30

By

Jednog člana porodice Aleksandra je dugo krila, a sada je kroz suze progovorila o njemu: Moja mama je dobila otkaz, a ona je…

Tetka Aleksandre Prijović bila je uz nju u najtežem trenutku

Aleksandra Prijović sinoć je po treći put napunila zagrebačku Arenu i ponovila sjajnu atmosferu od prethodne dve večeri. Ponesena emocijama, pevačica je i ove noći završila u suzama, a razlog za to je što se u publici našla tetka Aleksandre Prijović koja je bila uz nju u jednom teškom životnom trenutku.

Tetka Aleksandre Prijović svet portal svet

Ata images

Majka je dobila otkaz i žrtvovala je sve svoje zbog mene i finansijski je bilo teško, a moja tetka je bila tu. Nikada neću zaboraviti kada je poslala novac da bih kupila haljinu za takmičenje – ispričala je Aleksandra kroz suze.  I, ne samo da je uz ove reči plakala Aleksandra, već i publika, ali njena koleginica Tea Tairović koja joj se sinoć pridružila na bini.

Pročitajte Mamin junak – Potez malog Prijinog sina svima slomio srce 

Da bi postala ovo što je danas Prija je prošla kroz veoma težak period, koji nikada nije zaboravila, a svi ti teški trenuci bili su joj motivacija da postane ovo što je danas.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Aleksandra Prijovic (@aleksandraprijovic)

Okruženje u kom sam živela bilo je nemilosrdno prema meni, ali i mojoj majci. Vređali su nas i ponižavali bez ikakvog razloga. Stalno su nam govorili grube reči koje su me povređivale. Tako je bilo i u školi. Deca su mi govorila da sam ovakva ili onakva. Bila sam mala i to me je baš bolelo. Svi su se međusobno družili, samo sam ja imala jednu drugaricu. Reči koje su mi upućivali jedino su mogli da čuju od svojih roditelja, a ja sam se uvek pitala zbog čega je to tako kada im ništa nažao nisam uradila. Želela sam da budem kao oni, da se lepo igramo i družimo. Nažalost, tek kad sam postigla nešto u životu, setili su se da postojim – otkrila je jednom prilikom Aleksandra.

Pročitajte Aleksandra Prijović u Zagrebu se pojavila bez šminke – Svi u neverici gledali u njeno lice

Iako nikada nije zaboravila kroz šta je sve prošla, pevačica kaže da je svima sve oprostila.

– Naravno, ne zameram im, sve razumem, ali nije bilo prijatno ni meni ni mojoj majci. I ona je na svojoj koži mnogo puta čula uvrede upućene na svoj račun koje su je probadale kao mačem. Svima je izlazila u susret i pomagala koliko je mogla. Za svakog je imala lepu reč, a ljudi su je ogovarali iza leđa. Milion puta sam bila prisutna kada su je povređivali. Poučena tim iskustvom i meni je često govorila kako ću i ja doživeti da jednog dana o meni loše pričaju, ali da u tim situacijama samo okrenem glavu na drugu stranu i pravim se da ih ne primećujem jer će me ta zloba samo povrediti – rekla je Aleksandra ranije.

Tetka Aleksandre Prijović svet portal svet

Foto: Instagram

Majka i tetka Aleksandre Prijović nisu bile jedine koje su joj bile podrška kada joj je bilo teško, uz nju su oduvek bili i njen tata Nedeljko, kao i njegovi roditelji, koje pevačica beskrajno voli.

A kako izgleda Aleksandrina porodica, možete pogledati u galeriji ispod.

 

 

 

AUTOR: SVET

IZVOR: BLIC, STORY

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM