Scandal

28 Januara, 2021 13:00

Tijana Ajfon ide u ZATVOR zbog međunarodne prostitucije!

Tijana Maksimović, poznatija kao Tijana Ajfon, prihvatila je nagodbu sa Tužilaštvom BiH, a zatim i potpisala sporazum o priznanju krivice kojim je predviđeno da se osudi na godinu dana zatvora zbog međunarodnog navođenja na prostituciju.

Zatvorska kazna od godinu dana

Optužena je u prisustvu advokata u celosti sporazumno priznala krivicu za delo koje joj je optužnicom stavljeno na teret – rekao je portparol Tužilaštva BiH Boris Grubešić.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tijana Maksimovic (@ticamaksimovic)

On kaže da je predložena kazna od godinu dana zatvora.

Predložena kazna je u skladu sa ulogom i odgovornošću optužene u izvršenju krivično dela. Sklapanjem sporazuma, optužena se odriče prava na suđenje i prava na žalbu na presudu koju joj na osnovu sporazuma izrekne Sud BiH – rekao je Grubešić, navodeći da je Sud prihvatio sporazum, prenosi Kurir.rs.

Da podsetimo, Tijana Ajfon je optužena da je podsticala državljanke Srbije G. S. i S. P. iz Beograda da, u cilju pružanja seksualnih usluga, otputuju s njom u Bijeljinu, gde su na privatnoj zabavi pružali seksualne usluge za iznos od po 500 evra. Ona je s njima ušla u Republiku Srpsku ilegalno, preko Save.

Uhapšene su na žurci kojoj prisustvovalo mnogo osoba iz kriminalnog miljea.

FOTO: INSTAGRAM/ INSTAGRAMPRINTSCREEN