Tijana Dapčević povećala usne
Svet

September 29, 2023 10:20

By

Tijana Dapčević posetila plastičara: Povećala usne hijaluronom, a ono što joj se desilo s licem je jezivo (foto)

Tijana Dapčević povećala usne hijaluronom

Pop pevačica Tijana Dapčević godinama neguje prirodan izgled, a oduvek je važila za veoma lepu ženu, koja se po svemu izdvajala iz mase. No, izgleda da je i ona podlegla trendu podmlađivanja, pa je posetila plastičnog hirurga.

Tijana Dapčević povećala usne

Instagram

Ona, kako sama ističe, u videu koji je objavila na Instagramu, već godinama ide kod istog estetskog hirurga, ali se tek sad odlučila na neke veće promene na svom licu. Na snimku se vidi da je Tijanino lice veoma otečeno i crveno, ali je objasnila o čemu se radi.

Pročitajte Evo šta je bolest od nje uradila – Pogledajte u kakvom je stanju Tijana Dapčević posle teške operacije 

– Moja drugarica od esteskog hirurga izađe kao da ništa nije radila, a ja budem ovakva svaki put, ali na sreću to brzo prođe. Sve to se dešava jer  imam osetljiviju kožu – objasnila je pevačica.

Tijana Dapčević povećala usne

Pevačica je godinama bila izričita da ne želi da povećava usne, iako ju je doktorka pet godina nagovarala na to. No, sada je poklekla i hijaluronom povećala usne. Kada je videla rezultat Tijana je bila oduševljena.

Tijana Dapčević povećala usne

Instagram

– Maajoo, pa meni su usne iste kao što su nekada pre bile. Bože, koja sam ja koza što ovo ranije nisam uradila – rekla je šaljivo pevačica.

Tijana Dapčević povećala usne

Instagram

Mora se priznati da Tijanine usne zaista izgledaju lepo i prirodno, te da niko možda ne bi ni primetio da ih je povećavala, da ona nije odlučila da ovo podeli sa svojim pratiocima na Instagramu.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM