Svet

February 24, 2023 17:00

By

Ravno pet sati trajao je ovaj zahvat: Tijana Dapčević više ne liči na sebe FOTO

Imidž Tijane Dapčević godinama je prepoznatljiv a sada je uvela malu promenu

Pop zvezda Tijana Dapčević godinama je prepoznatljiva po svom trendi imidžu – najpre kratka farbana kosa, a potom i stil odevanja izdvojili su pevačicu odmah na početku karijere. Naime, dok su se pojedine muzički potkovane dame trudile da otvorenim dekolterima, kratkim suknjama i visokim potpeticama impresioniraju publiku Tijana je to činila isključivo odličnim vokalnim sposobnostima, hitovima, harizmom, lepotom, pa i klasičnim odevnim kombinacijama, vrlo svedenim i ozbiljnim.

Pročitajte: Afera drma region – Jelena Đoković se Cecinoj naslednici obratila sa ove tri reči (foto)

Zdravlje Tijane Dapčević

Foto: ATA images

Nije mnogo marila za modne trendove, više je brinula o tome hoće li njen muzički izraz šira javnost prepoznati, što se i dogodilo te su je tako zavoleli ljudi širom Balkana.

Modom se Tijana ni danas ne bavi mnogo. Za javne nastupe ona voli da angažuje stiliste, ipak u poslednje vreme ona se u velikoj meri fokusirala na zdrav način života. Imidž Tijane Dapčević pred kraj pete decenije i dalje je isti ali je ipak uvela neke proimene. Zahvaljujući i zdravim namirnicama, koje doprinose vitalnosti njenog organizma, lepota se oslikava i na njenom licu. Takođe, lepa Makedonka počela je da trenira, a nega kože i estetski tretmani postali su sastavni deo njene rutine.

Tijana se, ipak u ovim godinama ulepšava više nego ikad pre, tu su kremice, masaže, kokteli, a nedavno se pohvalila i da je nokte, koje inače nikada ne pušta i slabo kada boji, nadogradila i ofarbala u ljubičasto, piše Story.

Pročitajte: Bolest Tijane Dapčević uzela maha – Simptomi se vide, postalo je nepodnošljivo FOTO

– Ravno pet sati dok smo ih uradile, ali vredelo je svaki sat. Bravo.

AUTOR: SVET

IZVOR: Story

FOTO: ATA images