Tijana Dapčević stajling svet portal svet
Svet

December 2, 2022 17:00

By

Bolest Tijane Dapčević uzela maha: Simptomi se vide, postalo je nepodnošljivo FOTO

Zdravlje Tijane Dapčević bilo je narušeno i jedino rešenje bila je operacija 

Pevačica Tijana Dapčević pre tri godine imala je zdravstvenih problema. Naime, problem koji ima većina žena, problem raširenih vena sačekao je i nju, godinama je imala probleme i bolove, te je jedino rešenje bila operacija.

Pročitajte: Lep čovek, ali sa viškom kilograma – Pogledajte kako danas izgleda Milan, muž Tijane Dapčević (FOTO)

Foto: ATA images

‒ Imala sam krofne na nogama. To je ono kad popusti zid, a u jednom trenutku je popustio, i ja sam to okarakterisala da imam krofne na nogama. Međutim, to nije bio jedini problem. Noge su mi oticale, imala sam bolove, noću su me budili grčevi… Kada sam uradila dopler, doktor mi je rekao: „Ovo je trebalo da uradimo pre godinu dana, ja ne znam šta ti čekaš ‒ rekla je Tijana, prenosi “Hello!”

Zdravlje Tijane Dapčević bilo je narušeno – Pevačica operisala vene

Kako je rekla proširene vene je nasledila od majke, te je otkrila i kako se često šali sa njom.

‒ U šali volim da kažem: „Mama, od tebe nisam nasledila kuću, njive, kule i gradove, već problem sa venama.”

Foto: ATA images

Tijana kaže i da sama operacija nije bila komplikovana, a da je zahvaljujući intervenciji rešila dugogodišnji probleme, kao i da je operacija rađena pod lokalnom anestezijom, pa je ona s obzirom na to da je bila budna pričala sa doktorom i pevala.

‒ Obe noge u lokalnoj anesteziji i ja, Bogu hvala, više problema nemam. To svakome ko je normalan prođe kao da te je pecnuo komarac, ali ja nisam normalna. (smeh) Elem, skinula sam sa leđa jedan ogroman problem, prvenstveno zdravstveni, a posle i estetski, i sad mogu da nosim i kratke suknje ‒ zaključila je Tijana.

AUTOR: SVET

IZVOR: Republika.rs

FOTO: ATA images