Svet

2 Marta, 2021 17:00

Toma se ISELIO! Boji se Nadežde!

Toma Panićem ostavio je Nadeždu Biljić pošto je pre desetak dana htela da skoči sa mosta. Porodica je i dalje zabrinuta za njeno zdravlje, ali Toma se preselio kod oca u Svilajnac.

Toma se boji Nadežde!

Ona je psihički jako loše. Sva ona priča da će im se brak srediti, pali su u vodu. Vidi ona da to nije to, iako ga voli kao Boga i prešla je preko hiljadu stvari. Pa koja žena će da ti oprosti prevaru i to na televiziji. Nadežda je i preko toga prešla. Verovala je da mogu zajedno da odgajaju sina, ali kad je posumnjala je da je on opet vara otišla je na most. Majka je sad sve vreme uz nju. Ljude je malo i sramota zbog svega što se dešava – ispričala je za Svet jedna od komšinica porodice Biljić i dodala:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели nadezda (@nadezda_biljic_official)

Ranije je i policija dolazila u kuću, bilo je raznih situacija. Više ih ni ne viđam. Slavicu sretnem kad ide na posao. Žena radi u bolnici, ostale ne viđam. Kažu mi komšije da se skroz povukla. Trude se uvek da bude neko sa njom, da opet ne pomisli na takvu glupost, da sebi naudi. Čujem ponekad dreku iz kuće, mislim da je Nadeždin glas, ali se onda primire. Svi ih zovemo, ali su danima i Nadežda i Toma nedostupni. Slavicin broj čas zvoni ali se niko ne javlja, pa onda bude nedostupna – zaključila je ona.

AUTOR: IVAN GAJIĆ

FOTO: RAJKO RISTIĆ