Star

24 Decembra, 2020 12:45

Toma TUKAO Nadeždu posle POROĐAJA! Našao joj PORUKE sa poznatim PEVAČEM!

Nadežda Biljić digla je veliku prašinu kada je ušla u Zadrugu kako bi se suočila sa ocem svog deteta Tomom Panićem.

Tomi pala roletna kada je video poruke sa poznatim pevačem!

Naime, red svađe, red normalne komunikacije koja vodi ka pomirenju, sve ostavlja u ozbiljnom šoku, a kako saznajemo od njenog rođaka iz Valjeva njih dvoje odavno ne funkcionišu kao skladan par, pa se čak i nakon Nadeždinog porođaja dogodio incident kada je Toma udario jer joj je našao poruke u telefonu koje je slala jednom pevaču.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Toma Panic (@iamtomapanic)

Ja ne znam zašto je ona ušla u Zadrugu. Toma je nju tukao i dok je bila trudna, a ono što oni kriju jeste da je nakon što se porodila, posle mesec dana dobila ozbiljan šamar od Tome jer joj je našao neke poruke u telefonu od jednog pevača koji je bio u Zvezdama Granda. Toma je tvrdio da su poruke ljubavnog sadržaja i ono što ga najviše zabolelo jeste to što se ona navodno udvarala tom pevaču. Njima je sin još tada bio u bolnici u inkubatoru, i njena mama Slavica ih je jedva obuzdala. Da su bili sami u stanu ko zna šta bi bilo, potukli bi se ko i prvi put kada su završili u policiji. Nikada nisu imali mirnu luku to svi ovde u Valjevu znaju, konstantno su se svađali. Meni lično nije bilo iznenađenje kada je Toma javno prevario, imam utisak da je on pobegao u rijaliti – priča za STAR Nadeždin rođak i dodaje:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Toma Panic (@iamtomapanic)

Znam da je taj pevač zvao Tomu da mu objasni da nema ništa sa Nadeždom i da njega ne mešaju u njihove priče i svađe. Ma, sve je to kod njih čudno, Nadežda se zaljubila u Tomu, a on je negde mislio da će mu ona biti karta da on postane menadžer, čak je on nju savetovao oko njene karijere misleći da će da ide sa njom na tezge i da će tako da zgrću pare, ali se desila korona, sve je palo u vodu. Imam osećaj da Nadežda u njemu budi neku lošu stranu, jadni njeni roditelji čemu su sve prisustvovali. I Slavica žena kaže da ne vidi svetlu budućnost kada su oni u pitanju, a i njegova majka jedva čeka da raskinu zauvek – završava naš izvor.

AUTOR: SANJA ARSIĆ/STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/STAR