Svet

14 Marta, 2022 15:00

TONI PRVO PUKAO ZA ŽENU 185.000 $, a sada je Dragani pripredio i odmor iz snova! (FOTO)

Nekoliko dana nakon što je od Tonija Bijelića za Dan žena dobila preskupi automobil od 185.000 dolaraDragani Mirković je suprug priredio još jedno iznenađenje pa je organizovao zajednički odmor na Maldivima.

Folk zvezda i austrijski biznismen tako su se krajem zime zaputili na letovanje na egzotičnoj destinaciji, a hotel koji su odabrali je „W Maldives“ iz lanca kome pripadaju i Ric Karlton i Šeraton, čiji su oni članovi kluba, pa imaju VIP tretman. Pošto nemaju nikakvih poslovnih obaveza, mogu u potpunosti da se posvete jedno drugom, a Dragana je poznata kao veliki avanturista što je još jednom pokazala kada se oprobala u parasejlingu. Folk carica letela je iznad Indijskog okeana na visini od preko pedeset metara a od prizora zastaje dah, ali se i vrti u glavi.

Na odmoru iz snova Dragana je sve oduševila jer se oprobala u jedinstvenom iskustvu.

PRINTSCREEN/INSTAGRAM

– I dalje sam zadržala dete u sebi koje voli sve da isproba i ničeg se ne boji. Na to sam ponosna. Bilo je izuzetno uzbudljivo leteti, a ovih dana planiram i da organizujem i snorkling i ronjenje. Svakako nam sve ovo prija i dobro će nam doći da napunimo baterije pred poslovne obaveze koje nas od proleća očekuju – rekla je Dragana.

Pročitajte: Đorđe David progovorio o Konstrakti: „NARODU OVO NE TREBA!“

AUTOR: SVET

FOTO: PRIVATNA ARHIVA/PRINTSCREEN/INSTAGRAM