Trudna Tihana Lazović
Svet

September 20, 2022 14:00

By

Umesto sreće, razočarenje: Trudnoća pokolebala Baneta Trufunovića, Tihana se ovome nije nadala

Trudna Tihana Lazović vest je koju svi očekuju

Da je trudna Tihana Lazović govorkalo se na početku veze hrvatske umetnice i Baneta Trifunovića. Tada su to bile samo spekulacije koje, na svu sreću, nisu mnogo uticale na glumački par.

Pročitajte: Bane Trifunović – Iznošenje intime na društvenim mrežama je glupost

Foto: Instagram Screenshot

Naprotiv, interesovanje za njihovu vezu i potreba oboje da intimu sakriju dodatno ih je učvrstila i odnos poboljšala, što je doveo do toga da jedno drugom osim ljubavnici postanu i najbolji prijatelji, rame za plakanje pa i najveća podrška. Korak po korak Tihana i Bane shvatili su da ih jedino daljina razdvaja, ona je tada živela u Zagrebu, on u Beogradu, stoga su sve svoje napore uložili da taj nedostatak nadomeste, preneo je Espreso.

Pročitajte: Branislav Trifunović: Sumnjao sam da su veze između dvoje glumaca nemoguće, a onda me ona demantovala

Foto: Instagram

U neko doba, a u ime najboljeg rešenja za svoje probleme, otpočeli su zajednički život. Atraktivna Hrvatica preselila se u srpsku prestonicu, a ljubav dvoje umetnika iz dana u dan je rasla i naposletku dovela do braka.

Iako se nisu odmah odlučili da stanu na ludi kamen, tri godine su se zabavljali, vest da je trudna Tihana Lazović stalno je bila u fokusu očekivanja fanova glumačkog para, što se ni po venčanju nije mnogo promenilo. Dok mnogi iščekuju da čuju to “trudna Tihana Lazović“, Bane ponajviše, njegova bivša izabranica Aleksandra Duende pohvalila se lepim vestima na tu temu.

Pročitajte: Konačno je ostala u drugom stanju – Isplivale fotografije izabranice Baneta Trifunovića sa stomakom do zuba

Foto: Instagram

Naime, Aleksandra se pre nekoliko meseci porodila i na svet je donela dečaka kojem je dala ime Oliver. Ne sumnjamo da je Bane čestitao, budući da su nakon kraha emotivne veze ostali prijatelji.

AUTOR: SVET

IZVOR: Espreso

FOTO: ATA images