Scandal

14 Oktobra, 2021 20:01

Preminuo Marko Živić! Glumac izgubio bitku sa KORONA virusom!

Glumac Marko Živić preminuo je danas nakon teške borbe sa korona virusom.

Preminuo Marko Živić!

Marko Živić hospitalizovan je pre tri nedelje nakon što je utvrđeno da je pozitivan na korona virus, a pre nedelju dana primao je kiseonik preko maske. Međutim, Živiću se zdravstveno stanje ponovo pogoršalo pa su lekari ipak morali da ga intubiraju. Tim povodom oglasio se Živićev prijatelj koji je otkrio u kakvom je stanju poznati glumac.

Marku je saturacija počela da pada i svi parametri su mu bili veoma loši, posebno krvna slika. Ima obostranu upalu pluća, a dodatnu komplikaciju mu je napravila bakterija digestivnog trakta. S obzirom na to da je on pre nekoliko godina operisao rak jednjaka i želuca, bakterija je pogoršala njegovo kompletno zdravstveno stanje. Nadamo se da će uspeti da pobedi koronu, ali doktori su nam otvoreno rekli da je u veoma lošem stanju. Mi se svi uzdamo u to da je Marko veliki borac i da mnogo voli život – rekao je juče Markov prijatelj za domaće medije.

Iako su se, pored porodice i prijatelja, mnogobrojni fanovi molili da Živić pobedi opaku bolest on, nažalost, u tome nije uspeo. Naime, popularni glumac preminuo je danas u 18.30 časova u Kliničko – bolničkom centru „Dr Dragiša Mišović“.

FOTO: PRINTSCREEN