ivana dulić youtube
Svet

10 Januara, 2022 11:00

Tužna životna priča Zvezde Granda: „Usvojena sam kao beba, ali sam i tu mamu rano izgubila!“

Saša Popović je u popularnom takmičenju „Zvezde Granda“ otkrio da je takmičarka Ivana Dulić prezime dobila od porodice koja ju je usvojila. Ivanu je kao malu ostavila majka, a rođenog oca nikada nije ni videla.

Tužna životna priča Zvezde Granda

Ona se pre 11 godina prvi put takmičila, kada je došla do samog kraja, ali nije odnela pobedu. Kako je otkrila tada je bila mlada i razočarana, te nije htela  više da se takmiči, ali da je sada spremnija te da se najviše prijavila zbog Svetlane Cece Ražnatović, koja je postala članica žirija.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ivana Dulic (@cvetak_zanovetak88)

Nadala sam se da ću uspeti da uđem u njen tim, što mi se ostvarilo, jer je ona moj idol ceo život. Tako da je za mene ovo veliki uspeh koliko god dogurala – rekla je Ivana za „Espreso“.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ivana Dulic (@cvetak_zanovetak88)

Što se tiče porekla i cele te priče rekla sam da više neću to komentarisati jer se akcenat stvalja na ljude koji su me ostavili, a ne na one koji su me othranili. Ja sam usvojena sa šest meseci. I moj tata koji me je usvojio je moj jedini tata kojeg volim više od života isto kao i brata. I tu majku sam rano izgubila. Tako da sam ja kao beba došla u tu porodicu i to je moja porodica. Gena se ne stidim, ali nisu vredni pomena i to je to. Nasledila sam glas i izgled to sigurno, karakter… Bliski istok me je uvek privlačio ipak je to deo mene, ali da je Bog hteo da ostanem tamo bilo bi tako. Imao je za mene bolje planove, a to nije takav život. Tako da ne želim ni da razmišljam u tom pravcu – rekla je pevačica i dodala:

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ivana Dulic (@cvetak_zanovetak88)

Kao što ne bi niko ko je ostavljen kao beba. Želim samo da se situacija tamo nekada popravi. Jer su to ipak ljudi kojima je velika nepravda napravljena od strane istih koji su napravili nepravdu i u Srbiji u kojoj sam usvojena. Sve u svemu ponosna sam jako na moju porodicu, volim svoju zemlju, volim region i ne bih je menjala ni za šta. Ali volim i Istok i samo želim da tamo bude mir – poručila je Ivana i dodala da ne želi da je niko sažaljeva jer ona smatra da je sposobna da se bori u životu.

PROČITAJTE I… Dragana Mitar isprozivala Edu: „Mene zove i prati, a snima se sa ženom!“

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

FOTO: YOUTUBE PRINTSCREEN, INSTAGRAM